Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

Video: Εσύ ποιες κάλτσες θα διάλεγες;

Ελλάδα 4:14
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Video: Εσύ ποιες κάλτσες θα διάλεγες;

Men + Speed

Video: Εσύ ποιες κάλτσες θα διάλεγες;

Men + Speed

Δέκα εκατ. δολάρια θα ξοδέψει η Kia Αμερικής για μία προβολή της μονόλεπτης διαφήμισης του νέου Optima κατά τη διάρκεια του Super Bowl. Η κορεάτικη μάρκα ελπίζει ότι τα χρήματα που θα δαπανήσει θα πιάσουν… τόπο και το κοινό των ΗΠΑ θα «αγκαλιάσει» το μεσαίο sedan.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ

Το σποτ «Walken Closet» δανείζεται το όνομά του από τον ηθοποιό Christopher Walken. Σύμφωνα με το σενάριο αλλάζει τη ζωή ενός τυπικού Αμερικανού άνδρα, ο οποίος έχει μία μάλλον βαρετή ζωή, όπου όλα είναι μονόχρωμα και μάλιστα μπεζ: τα κοστούμια, μέχρι και οι κάλτσες του. Ο Walken του προτείνει να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό και να οδηγήσει τη νέα γενιά του Optima.

Ανάμεσα στους διαθέσιμους κινητήρες είναι ο νέος 1.6 turbo βενζίνης που συνδυάζεται με 7τάχυτο κιβώτιο DCT, διπλού συμπλέκτη. Αργότερα θα προστεθεί το σπορ Optima GT με 2λιτρο σύνολο και 245 ίππους, αλλά και η plug-in υβριδική έκδοση.

Advertisement
Advertisement

Δείτε την extended cut έκδοση της διαφήμισης. Στον τελικό του αμερικάνικου ποδοσφαίρου θα προβληθεί μία συντομότερη διάρκειας 60’’, χρόνος που κοστίζει 10 εκατ. δολάρια στο αθλητικό γεγονός με την μεγαλύτερη τηλεθέαση στις ΗΠΑ κάθε χρόνο!