ΝΕΑ

Video: Έρχεται…φουσκωμένη η BMW Χ2

Ελλάδα 15:24
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Video: Έρχεται…φουσκωμένη η BMW Χ2

ΝΕΑ

Video: Έρχεται…φουσκωμένη η BMW Χ2

ΝΕΑ

Νιώθοντας την καυτή ανάσα της Mercedes στην κούρσα για τα πιο σπορ SUV, η BMW απάντησε στο Παρίσι με ένα compact πρωτότυπο μοντέλο. Η Χ2 θα το δούμε βέβαια και σε έκδοση παραγωγής μέσα στα επόμενα 1-2 χρόνια. Η δραματική του εμφάνιση έκλεψε καρδιές στη γαλλική πρωτεύουσα και δημιούργησε μεγάλες προσδοκίες ενόψει του τελικού σχεδίου.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ

Το ιδιαίτερο με το X2 Concept είναι ότι χωρίζεται οπτικά σε δύο τμήματα. Το άνω τονίζει το σπορ χαρακτήρα, με τα στενά και «αγριεμένα» φωτιστικά σώματα, τα μικρά παράθυρα και το coupe κόψιμο της οροφής. Το κάτω μέρος παραπέμπει σε εκτός δρόμου όχημα, με τους μεγάλους τροχούς των 21 ιντσών, τα ειδικά ελαστικά, τις ποδιές μπροστά-πίσω και τα πλαστικά προστατευτικά.

Όταν βγει στην παραγωγή, η Χ2 θα αποτελέσει την πιο οδηγικά απολαυστική παραλλαγή της Χ1, όπως συμβαίνει δηλαδή και με το δίδυμο Χ3-Χ4. Αναμένεται να κυκλοφορήσει και σε plug-in υβριδική έκδοση, προκειμένου να συμβάλλει στον περιορισμό κατανάλωσης και ρύπων (διαβάστε ΕΔΩ περισσότερα για την πρωτότυπη BMW X2).

Advertisement
Advertisement