Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: Ένα Lexus για το Gran Turismo!

Ελλάδα 3:36
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Video: Ένα Lexus για το Gran Turismo!

ΝΕΑ

Video: Ένα Lexus για το Gran Turismo!

ΝΕΑ

Με την σειρά της η Lexus παρουσιάζει το δικό της εικονικό supercar που θα πρωταγωνιστήσει στον μαγικό κόσμο του διάσημου βιντεοπαιχνιδιού.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ (nima244@gmail.com)

Το διάσημο Gran Turismo της Sony αποτελεί πλέον μία πρόκληση για κάθε κατασκευαστή σπορ μοντέλων με τον καθένα να παρουσιάζει την δική του εκδοχή, σε συνεργασία με ειδικούς στον χώρο των video-games. Έτσι, η Polyphony Digital ανακοίνωσε το Lexus LF-LC GT Vision Gran Turismo, ένα virtual μοντέλο εμπνευσμένο από το πρωτότυπο LF-LC Concept.

Advertisement
Advertisement

Το εντυπωσιακό LF-LC GT διαθέτει ότι και ένα καυτό supercar, όπως είναι η εισαγωγή του αέρα στο καπό, οι πλαϊνές φούστες και οι εισαγωγές στα πίσω φτερά, ενώ αξιοσημείωτη λεπτομέρεια είναι οι απολήξεις των εξατμίσεων που έχουν τοποθετηθεί στα πλαϊνά. Φυσικά, παρούσα είναι και η τεράστια αεροτομή στο πίσω μέρος, η οποία συνοδεύεται από έναν αντίστοιχα μεγάλο διαχύτη. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά θα ανακοινωθούν την άνοιξη με το λανσάρισμα του αυτοκινήτου στο Gran Turismo 6. Έως τότε, αφήστε τις κονσόλες να προθερμαίνονται!