Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: Ένα ακόμη teaser για το Audi e-tron

Ελλάδα 7:47
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Video: Ένα ακόμη teaser για το Audi e-tron

ΝΕΑ

Video: Ένα ακόμη teaser για το Audi e-tron

ΝΕΑ

H γερμανική εταιρεία έδωσε στην δημοσιότητα ένα teaser κλιπάκι για το e-tron quattro που θα παρουσιαστεί την επόμενη εβδομάδα στην έκθεση της Φρανκφούρτης.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ (carotog@gmail.com)

Προτάσσοντας τον αεροδυναμικό συντελεστή 0,25, το συγκεκριμένο βίντεο μας προλογίζει το πρωτότυπο ηλεκτροκίνητο crossover που θα βασίζεται στην 2ης γενιάς MQB πλατφόρμα. Από πλευράς μεγέθους θα βρίσκεται ανάμεσα στο μικρότερο Q5 και στο μεγαλύτερο Q7 και όπως φαίνεται στο σχέδιο θα έχει πεντάθυρο αμάξωμα με κεκλιμένη πίσω οροφή. Το πακέτο θα συμπληρώνεται από πλαστικά προστατευτικά, καθώς και φουτουριστικής αισθητικής OLED προβολείς τεχνολογίας matrix laser.

Το σύστημα πρόωσης θα περιλαμβάνει τρεις ηλεκτροκινητήρες -έναν μπροστά, δύο πίσω- που θα προέρχεται από το R8 e-tron παραγωγής, ενώ μεγάλες θα είναι οι μπαταρίες λιθίου-ιόντων οι οποίες θα προσφέρουν αυτονομία 500+ km (πιθανότατα είναι αυτές από την συνεργασία της Audi με τις LG Chem και Samsung SDI). Πάνω στο e-tron quattro concept θα βασιστεί το Q6 παραγωγής που θα λανσαριστεί κυκλοφορήσει στις αγορές σε περίπου τρία χρόνια.

Advertisement
Advertisement