ΝΕΑ

Video: Έχει λόγο ύπαρξης το ανοικτό Cactus;

Ελλάδα 10:33
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Video: Έχει λόγο ύπαρξης το ανοικτό Cactus;

ΝΕΑ

Video: Έχει λόγο ύπαρξης το ανοικτό Cactus;

ΝΕΑ

Ένα μοντέλο που θα μείνει πρωτότυπο ή το αυτοκίνητο που θα ξαναφέρει στη… ζωή το Mehari; Ο χρόνος – και η αντίδραση του κοινού στην έκθεση της Φρανκφούρτης – θα δείξει αν το concept της Citroen θα περάσει στη γραμμή παραγωγής. Τι είναι το Cactus Μ; Πρόκειται για το crossover Cactus χωρίς όμως οροφή. Ένα αυτοκίνητο δηλαδή που δε σχεδιάστηκε για να κυκλοφορεί μέσα στην πόλη, αλλά για διακοπές και αποδράσεις από την καθημερινότητα.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ

Και αν στα τέλη της δεκαετίας του ’60 οι συνθήκες ευνοούσαν την παρουσία του Mehari (ενός φτηνού και απλού αυτοκινήτου), ισχύει άραγε το ίδιο και σήμερα; Καταρχάς τα crossover και τα SUV είναι αυτή τη στιγμή τα πιο ποθητά αυτοκίνητα. Προσφέρουν μοναδική ελευθερία κίνησης, αν και ελάχιστοι από τους ιδιοκτήτες τους την απολαμβάνουν στην πραγματικότητα. Αρκεί να υπάρχει δηλαδή…

To Cactus M με το στιλ και τα χρώματά του μάλλον θα κάνει «κλικ» στη νεολαία, η οποία προσπαθεί να κινείται αντισυμβατικά. Δεν είναι τετρακίνητο – καθώς ένα σύστημα 4×4 θα ανέβαζε την τιμή του – φέρει όμως σύστημα ελέγχου της πρόσφυσης Grip Control, για κίνηση σε δύσκολα σημεία.

Advertisement
Advertisement

Περισσότερες λεπτομέρειες για το πρωτότυπο Citroen μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ.