Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: BMW M4 CS εναντίον Skydivers

Ελλάδα 13:18
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Video: BMW M4 CS εναντίον Skydivers

ΝΕΑ

Video: BMW M4 CS εναντίον Skydivers

ΝΕΑ

Η BMW δημιούργησε ένα εντυπωσιακό video για να μας δείξει τις αρετές της νέας M4 CS, το θηρίο των 454 αλόγων που δημιούργησε για να υπάρχει στη γκάμα της ανάμεσα στην M4 Competition Package και την GTS.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/PanosSeitanidis, ps@newsauto.gr)

Σε αυτό βλέπουμε τη «Γερμανίδα» ντυμένη στα μπλε, με τον οδηγό αγώνων Augusto Farfus Jr πίσω από το τιμόνι της και με τον 3λιτρο Twin-Turbo κινητήρα που έχει στα σωθικά της να βρυχάται. Γιατί; Διότι έχει στηθεί μία κόντρα εδάφους-αέρος όπου ο Βραζιλιάνος οδηγός καλείται να ολοκληρώσει ένα γύρο προτού μία ομάδα από Skydivers ολοκληρώσει τη βουτιά της στο κενό και προσγειωθεί.

Η M4 CS γκαζώνει, πηγαίνει με το πλάι, κάποιες στιγμές καίει και λάστιχο – συγκεκριμένα το νέο Michelin Pilot Sport 4 S, το οποίο είχαμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε και εμείς στο Παλμ Σπρινγκς των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

Advertisement
Advertisement

Δυναμώστε ήχο και πατήστε play!

Μάλιστα, το video είναι γυρισμένο στην ίδια πίστα που οδηγήσαμε και εμείς στο πλαίσιο της εντυπωσιακής αυτής εκδήλωσης της Michelin, τη Thermal Track. Εκεί “γράψαμε” πολλούς γύρους οδηγώντας την M4 και τα Pilot Sport 4S στα (δικά μας) όρια αλλά πραγματοποιήσαμε και ένα γύρο ως συνοδηγοί στην κορυφαία GTS, με τον Ben Collins πίσω από το τιμόνι. Οι περισσότεροι ίσως τον ξέρετε ως… Stig από το δημοφιλές τηλεοπτικό show «Top Gear». Περισσότερα σχετικά με αυτή τη βόλτα υψηλών ταχυτήτων, προσεχώς…