Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: Μία Aston Martin «πετά» στο Ντουμπάι

Ελλάδα 8:58
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Video: Μία Aston Martin «πετά» στο Ντουμπάι

ΝΕΑ

Video: Μία Aston Martin «πετά» στο Ντουμπάι

ΝΕΑ

Στις 15 Ιανουαρίου συμπληρώθηκε ακριβώς ένας αιώνας από την ίδρυση της Aston Martin και η – θρυλική πλέον – βρετανική μάρκα γιορτάζει τα… γενέθλια της με εκδηλώσεις σε αρκετές χώρες. Ο πιο εντυπωσιακός τρόπος που σκέφτηκαν στο Γκέιντον, την έδρα της εταιρείας, ήταν να «στείλουν» τη Vanquish στην κορυφή του πιο πολυτελούς ξενοδοχείου στον κόσμο.

Advertisement
Advertisement

Με τη βοήθεια λοιπόν ενός ελικοπτέρου, το βρετανικό GT προσγειώθηκε στο ελικοδρόμιο του Burj Al Arab, σε ύψος άνω των 300 m. Το συγκεκριμένο ξενοδοχείο αναφέρεται συχνά ως «το μοναδικό επτάστερο ξενοδοχείο του κόσμου», οπότε η επιλογή κάθε άλλο παρά τυχαία ήταν.

Η Aston Martin θα βγάλει σε περιορισμένη παραγωγή μόλις 100 μονάδων τις επετειακές εκδόσεις όλων των μοντέλων της (Vanquish, V8 Vantage, DB9, Rapide). Επίσης, από τις 15 έως τις 21 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί φεστιβάλ στην έδρα της εταιρείας, με τα γραφεία να είναι ανοικτά στο κοινό. Παράλληλα θα γίνουν ξεναγήσεις στο εργοστάσιο και θα υπάρχει η δυνατότητα συνοδήγησης των αυτοκινήτων της.[nggallery id=1541]