ΝΕΑ

Video: Η McLaren P1 στη Νέα Υόρκη!

Ελλάδα 12:37
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Video: Η McLaren P1 στη Νέα Υόρκη!

ΝΕΑ

Video: Η McLaren P1 στη Νέα Υόρκη!

ΝΕΑ

Μία ακόμα εμφάνιση έκανε λίγο πριν αλλάξει ο χρόνος το νέο υπέρ-αυτοκίνητο της McLaren. Η P1 την οποία σας αποκαλύψαμε ως πρωτότυπο το Σεπτέμβριο και σας δείξαμε να κάνει δοκιμές δύο μήνες μετά, ταξίδεψε στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Συγκεκριμένα βρέθηκε στη Νέα Υόρκη όπου ήταν η επίτιμη καλεσμένη σε μία πριβέ εκδήλωση. Εκεί βρέθηκε και ο Τζέισον Θόργκαλσεν που βιντεοσκόπησε τη παρουσίαση, μέρος της οποίας σας παραθέτουμε στο βίντεο.

Advertisement
Advertisement

Από τις δηλώσεις του εκπροσώπου της βρετανικής εταιρείας, το πρωτότυπο που πρωταγωνιστεί στην εκδήλωση είναι κατά 97% στη τελική μορφή παραγωγής. Οι όποιες μικρές αλλαγές θα εστιάζονται κυρίως στον αριθμό και το σχεδιασμό των αεραγωγών.

Υπενθυμίζουμε πως το νέο τέρας της McLaren θα διαθέτει πολύ ελαφρύ αμάξωμα και σύμφωνα με πληροφορίες θα παίρνει ώθηση από μία αναβαθμισμένη έκδοση του twin-turbo V8 κινητήρα που έχει η MP4-12C. Αυτός θα ενώνει τις δυνάμεις του με ένα υβριδικό σύστημα που θα δανείζεται τεχνολογία από τη Formula 1 και το γνωστό KERS, αποδίδοντας συνολικά πάνω από 600 PS!
[nggallery id=552]
Επιμέλεια: Πάνος Σεϊτανίδης (twitter.com/SeitanAuto)