Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: Έρχεται η Continental GT της Vilner

Ελλάδα 8:56
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Video: Έρχεται η Continental GT της Vilner

ΝΕΑ

Video: Έρχεται η Continental GT της Vilner

ΝΕΑ

Ίσως το όνομα Vilner να λέει κάτι στους πιστούς μας αναγνώστες – πρόκειται για μία εταιρεία βελτιώσεων με έδρα στη γειτονική Βουλγαρία. Του Πάνου Σεϊτανίδη (twitter.com/SeitanF1)

Advertisement
Advertisement

Το νέο της project αφορά στη Bentley Continental GT με την οποία και πειραματίζεται. Χρησιμοποιούμε τη λέξη «πειραματίζεται» όχι τυχαία, μιας και σε αντίθεση με προηγούμενες δουλειές της, αυτή τη φορά θα προσφέρει βελτιώσεις τόσο στον κινητήρα όσο και στον εξωτερικό σχεδιασμό του πολυτελούς αυτοκινήτου.

Εστιάζουμε επίσης στη λέξη «θα» αφού οι άνθρωποι της Vilner δεν ανακοίνωσαν στοιχεία σχετικά με το εύρος της επέμβασης κάτω από το καπό ενώ το ομολογουμένως πολύ σπορ και άγριο body kit, περιορίζεται σε… εικόνες από υπολογιστή.

Εφόσον τα γραφικά μετατραπούν σε λαμαρίνα, θα ξεχωρίζουν οι προφυλακτήρες, οι ποδιές στο πλάι και οι διευρυμένοι θόλοι των τροχών, όπως άλλωστε η πίσω αεροτομή και ο διαχύτης που συμπληρώνουν το αισθητικό παζλ αναβάθμισης.

Advertisement
Advertisement

Φυσικά, οι Βούλγαροι δεν άφησαν το… στοιχείο τους και έχουν προσφέρει ακόμα πιο πολυτελές εσωτερικό, με διχρωμία και χρήση ανθρακονημάτων – υλικό που συναντάμε και στο εξωτερικό της Continental GT.

Στο βίντεο που σας παραθέτουμε, η Vilner μας προϊδεάζει για… επικείμενη αποκάλυψη της τελικής μορφής της GT της, αφού αυτή αναπαύεται κάτω από ένα σεντόνι που θα τραβηχτεί σύντομα! [nggallery id=2482]