Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: Περισσότερα για το Concept Active Tourer

Ελλάδα 7:02
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Video: Περισσότερα για το Concept Active Tourer

ΝΕΑ

Video: Περισσότερα για το Concept Active Tourer

ΝΕΑ

Σε προηγούμενο άρθρο σας παρουσιάσαμε το νέο πρωτότυπο όχημα της BMW, ήρθε η ώρα να το γνωρίσουμε λίγο καλύτερα. ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Advertisement
Advertisement

Πρόκειται για ένα plug-in υβριδικό μοντέλο, με τον 3κύλινδρο 1.5 TwinPower Turbo να δίνει κίνηση στους μπροστινούς τροχούς και να συνεργάζεται με ένα μικρό ηλεκτρικό μοτέρ στον πίσω άξονα. Η συνδυαστική ισχύς φθάνει τα 190 PS, επιτρέποντας στο Active Tourer Outdoor να επιταχύνει από στάση στα 100 km/h σε λιγότερο από 8 δευτερόλεπτα και να πλησιάζει σε τελική ταχύτητα τα 200 km/h.

Οι Βαυαροί ανακοίνωσαν μέση κατανάλωση μόλις 2,5 lt. ανά 100 km και εκπομπές ρύπων κάτω από 60 g/km. Παράλληλα, για αποστάσεις έως 30 km αρκεί η χρήση αποκλειστικά της ηλεκτρικής ενέργειας. Το μήκους 4,35 m αυτοκίνητο φέρει εντελώς επίπεδο χώρο αποσκευών που μπορεί να φιλοξενήσει δύο ποδήλατα.
[nggallery id=2842]
Καθόλου τυχαία, η παρουσίαση του δεν έγινε σε κάποιο σαλόνι αυτοκινήτου αλλά στην Έκθεση Υπαίθριων Δραστηριοτήτων που έλαβε χώρα στις 11-14 Ιουλίου στο Φρίντριχσαφεν της Γερμανίας.

Στο video που σας παραθέτουμε, μπορείτε να ακούσετε συνεντεύξεις μελών της BMW, όπως ο Μίκαελ ντε Μπόνο, υπεύθυνος εξωτερικής σχεδίασης του οχήματος αλλά και να δείτε ενδιαφέροντα πλάνα από την παρουσία του Active Tourer Outdoor στην έκθεση.

Advertisement
Advertisement