Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: Η McLaren στο Pebble Beach

Ελλάδα 15:57
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Video: Η McLaren στο Pebble Beach

ΝΕΑ

Video: Η McLaren στο Pebble Beach

ΝΕΑ

Με ένα ενδιαφέρον (αν και ετεροχρονισμένο) βίντεο αποχαιρέτησε το 2013 η McLaren Automotive.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Η βρετανική εταιρεία ήταν πρωταγωνίστρια στο Pebble Beach Concours d’Elegance, στο οποίο συμμετείχε για τέταρτη φορά. Είχε όμως και τη δυναμικότερη έως τώρα παρουσία.

Όλα τα στολίδια της McLaren ήταν εκεί, από τη θρυλική F1, μέχρι της MP4-12C και MP4-12C Spider αλλά και το νέο της εντυπωσιακό hypercar, την P1. Υπήρχε στο περίπτερο της, υπήρχε χώρος ακόμα και για καμάρια του αγωνιστικού τμήματος, της ομάδας Formula 1. Από την MP4-4, μέχρι κράνη οδηγών της McLaren.

Advertisement
Advertisement

Στο βίντεο μπορείτε να απολαύσετε όλα τα παραπάνω, μαζί με πλάνα γενικά από το ετήσιο ραντεβού πολυτελών brands της αυτοκίνησης. Περιλαμβάνει όμως και δηλώσεις θεατών, εκπροσώπων του Τύπου αλλά και μελών της McLaren, όπως ο διευθυντής σχεδιασμού Frank Stephenson που επικεντρώνεται στην εντυπωσιακή P1.

Φυσικά, εφόσον μιλάμε για πάθος για το αυτοκίνητο στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, δεν θα μπορούσε να λείψει και ο Jay Leno! O παρουσιαστής του «Tonight Show» είναι γνωστός για τη λατρεία του στους τέσσερις τροχούς και μοιράζεται μαζί μας τη… συμβίωση του με μία MP4-12C.

Παρών επίσης και ο πρώην οδηγός αγώνων και ιδιοκτήτης ομάδας, Bobby Rahal, που αναφέρεται στον Bruce McLaren και την κληρονομιά του.