ΝΕΑ

H Veneno «ουρλιάζει» στη βρεγμένη Vallelunga

Ελλάδα 13:26
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

H Veneno «ουρλιάζει» στη βρεγμένη Vallelunga

ΝΕΑ

H Veneno «ουρλιάζει» στη βρεγμένη Vallelunga

ΝΕΑ

Δεν βλέπεις κάθε μέρα βίντεο με πρωταγωνίστρια τη σπάνια Lamborghini Veneno, γι’ αυτό απολαύστε το υλικό που σας παραθέτουμε!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Ένα από τα μόλις τέσσερα εξωφρενικά δημιουργήματα της Σαντ’ Άγκατα (το Car Zero πήγε στο εργοστάσιο και παράχθηκαν άλλες τρεις, έκαστη κόστους άνω των 3 εκατομμυρίων ευρώ) βρέθηκε στην πίστα της Βαλελούνγκα, λίγο έξω από τη Ρώμη, με αφορμή τους τελικούς του Super Trofeo 2013, θεσμού όπου οι αγωνιζόμενοι τρέχουν μόνο με supercars της Ιταλικής μάρκας.

O συνήθης ύποπτος, παπαράτσο του διαδικτύου Shmee150, ήταν εκεί για να καταγράψει τη Veneno εν δράσει και παρότι έχει περάσει καιρός απ’ όταν απαθανάτισε το θηρίο των 750 PS), τέτοια στιγμές αδρεναλίνης δεν τις αφήνεις να πάνε χαμένες. Αφού εντοπίσαμε λοιπόν το βίντεο, είπαμε να το μοιραστούμε μαζί σας.

Advertisement
Advertisement

Παρά τη βροχή, η Veneno έκανε μερικούς γύρους προσφέροντας ηχητική απόλαυση στο κοινό (αλλά και εμάς) από τον τραχύ αλλά μεθυστικό ήχο του κινητήρα της. Παράλληλα, προσφέρθηκε και σε επίδοξους αγοραστές της νέας Veneno Roadster που ήθελαν να πάρουν μία γεύση από το τέρας με τον V12 κινητήρα 6.5 lt – έστω και με οροφή πάνω από τα κεφάλια τους.

Παρούσα στη μήκους 4.085 πίστα της Βαλελούνγκα, εκτός από τη… δηλητηριώδη Veneno, ήταν και μία ακόμα σπάνια Lamborghini, η Sesto Eelemento.

Advertisement

Το καινούριο δημιούργημα της ιταλικής μάρκας, είναι η Huracan. Διαβάστε περισσότερα, πατώντας εδώ.