Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέα καθυστέρηση για την Urus

Ελλάδα 14:02
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέα καθυστέρηση για την Urus

ΝΕΑ

Νέα καθυστέρηση για την Urus

ΝΕΑ

Ενώ περιμέναμε στα τέλη του 2015 (άντε, αρχές 2016) να δούμε τη Lamborghini Urus να μπαίνει στη γραμμή παραγωγής, όλα δείχνουν πως θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι το 2017!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Αυτό αποκάλυψε μιλώντας στο οικονομικό δίκτυο Bloomberg ο διευθύνων σύμβουλος της ιταλικής μάρκας, Stephan Winkelmann. Ο Γερμανός μίλησε για το πρώτο SUV που θα «γεννηθεί» στη Σαντ’ Άγκατα, στο περιθώριο του Σαλονιού Αυτοκινήτου που διεξάγεται στο Ντιτρόιτ των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

Ο Winkelmann λοιπόν είπε πως περιμένουν να αρχίσει η παραγωγή της Urus το 2017, ενώ επιβεβαίωσε πως οι εκτιμήσεις των «μεγάλων κεφαλών» της αυτοκίνησης θέλουν την αγορά των SUV να μεγαλώνει όσο περνάει ο καιρός.

Advertisement
Advertisement

Όλα αυτά για ένα μοντέλο διαστάσεων 4.99×1.99×1.66 (μήκος, πλάτος, ύψος) που πρωτοπαρουσιάστηκε ως πρωτότυπο, το 2012, στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Σαγκάης. Έκτοτε, η ιστορία της θυμίζει αυτή του γεφυριού της Άρτας αφού παρά την ευρεία αποδοχή από το κοινό και τους εκπροσώπους του Τύπου, η Urus ακόμα παραμένει τίποτα περισσότερο από ένα πρωτότυπο.