Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: Δύο LaFerrari στο Φιοράνο!

Ελλάδα 5:57
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Video: Δύο LaFerrari στο Φιοράνο!

ΝΕΑ

Video: Δύο LaFerrari στο Φιοράνο!

ΝΕΑ

Το πλεονέκτημα του να έχεις δική σου πίστα δοκιμών δίπλα από το εργοστάσιο, είναι πως μπορείς να κάνεις ατελείωτους γύρους με τα δημιουργήματα σου ανά πάσα ώρα και στιγμή. Και η Ferrari το εκμεταλλεύεται στο έπακρο!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Φυσικά προς τέρψη όλων των φίλων της αυτοκίνησης αφού συχνά-πυκνά προκύπτουν ενδιαφέροντα βίντεο όπως αυτό που σας παραθέτουμε. Το μοιράστηκε μαζί μας ο γνωστός για τα αντίστοιχα κατασκοπευτικά βίντεο, χρήστης «Marchettino» και περιλαμβάνει δύο LaFerrari να γυρνούν σε σχηματισμό στην πίστα του Φιοράνο (μήκους 2.997m)!

Τα hypercars των 963 PS (συνδυασμένη ισχύς από τον 6λιτρο V12 και δύο ηλεκτρικών μοτέρ που εξελίχθηκαν σε συνεργασία με τη Magneti Marelli) και κάνουν θόρυβο – πολύ θόρυβο, αποδεικνύοντας πως η χρήση υβριδικής τεχνολογίας δεν… «σκοτώνει» τις παραδοσιακές οδηγικές απολαύσεις.

Advertisement
Advertisement

Οι δίδυμες LaFerrari επιταχύνουν σαν τρελές (0-100 σε λιγότερο από 3sec), πάνε τέρμα γκάζι (η τελική είναι στα 350 km/h) και μας τρελαίνουν κατά την επιβράδυνση, με τα συνεχή κατεβάσματα σχέσεων που επιδιώκουν να σταματήσουν την ορδή των αλόγων που δίνουν ώθηση στο νέο δημιούργημα του Μαρανέλο.

Συνολικά από το παρακείμενο εργοστάσιο της Ferrari θα βγουν 499 κομμάτια του μοντέλου που παρουσιάστηκε την περασμένη Άνοιξη στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης.

Για περισσότερα και… συναρπαστικότερα, πατήστε play!

Advertisement