Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τρία ηλεκτρικά από την Nissan στην Auto China 2018

Ελλάδα 2:35
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τρία ηλεκτρικά από την Nissan στην Auto China 2018

ΝΕΑ

Τρία ηλεκτρικά από την Nissan στην Auto China 2018

ΝΕΑ

Η Nissan για την Έκθεση Auto China 2018 έχει προγραμματίσει την παρουσίαση τριών νέων μοντέλων ηλεκτρικών και υβριδικών. Φυσικά, την προσοχή όλων έλκει το νέο IMx KURO Concept που σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η εταιρεία, θα αλλάξει την εικόνα των ηλεκτρικών αυτοκινήτων για πάντα.

Advertisement
Advertisement

Του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΠΟΪΔΑΝΗ

Η Nissan έχει ανακοινώσει την συμμετοχή της στην Έκθεση Auto China 2018 που θα πραγματοποιηθεί από τις 25 Απριλίου έως τις 4 Μαΐου, με την παρουσίαση τριών αυτοκινήτων αμιγώς ηλεκτρικών και υβριδικών. Το ένα από αυτά θα είναι το Nissan Leaf II που έχει ήδη παρουσιαστεί και στην Ευρώπη.

Advertisement
Advertisement

Nissan-IMx-04-boi-530

Φυσικά το ενδιαφέρον εστιάζεται στο Nissan IMx KURO Concept που όντας το πρώτο ηλεκτρικό crossover, αναμένεται να αλλάξει το τοπίο των ηλεκτρικών αυτοκινήτων παγκοσμίως. Η επιλογή της Κίνας για την παρουσίαση των νέων μοντέλων της Nissan, δεν έχει γίνει τυχαία φυσικά, μια και εκεί μόνο το 2017 πουλήθηκαν 579.000 ηλεκτρικά αυτοκίνητα.

Nissan IMx KURO koncept

Advertisement

Μεγάλη καινοτομία προκύπτει και από την πλατφόρμα που χρησιμοποιεί το νέο μοντέλο, που δίνει μεγάλα περιθώρια στη διαμόρφωση της γκάμας των ηλεκτρικών αυτοκινήτων της εταιρείας, που στο άμεσο μέλλον αναμένεται να μεγαλώσει κι άλλο παγκοσμίως. Τα συστήματα ασφαλείας που εισάγει το μέχρι πρότινος πρωτότυπο της Nissan, θα οδηγήσουν τις εξελίξεις της αυτόνομης μετακίνησης αλλά και της χρήσης των ηλεκτρικών αυτοκινήτων, με επίπεδο ασφαλείας που μέχρι στιγμής δεν έχουν προσεγγίσει άλλοι κατασκευαστές.

Nissan-IMx-04-boi-640

Advertisement