Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το Transit παίρνει το ραβδί του…

Ελλάδα 4:55
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το Transit παίρνει το ραβδί του…

ΝΕΑ

Το Transit παίρνει το ραβδί του…

ΝΕΑ

Η Ford κυκλοφόρησε τις πρώτες λεπτομέρειες σχετικά με το ανανεωμένο Transit Connect και το Transit Courier. Ξεκινώντας από το Transit Connect, το μοντέλο είναι εφοδιασμένο με ένα νέο εμπρός προφυλακτήρα που διαθέτει μια οβάλ μάσκα τριών σταδίων που πλαισιώνεται από λεπτότερους προβολείς. Το βαν έχει επίσης εξοπλιστεί με μια νέα μπροστινή αεροτομή και μια αεροδυναμική σιλουέτα.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Οι αλλαγές στο εσωτερικό είναι αρκετά περιορισμένες, αλλά περιλαμβάνουν ένα νέο πίνακα οργάνων, ένα διαθέσιμο σύστημα ψυχαγωγίας 6 ιντσών και ενημερωμένα υλικά που υπόσχονται να είναι «κομψά και ανθεκτικά». Το Transit μπορεί επίσης να είναι εξοπλισμένο με ένα σύνολο συστημάτων υποβοήθησης οδηγού, συμπεριλαμβανομένης της προ-σύγκρουσης υποβοήθησης με ανίχνευση πεζών, πλευρικής σταθεροποίησης από τον άνεμο, ενεργή υποβοήθηση στάθμευσης και ευφυής περιοριστής ταχύτητας.

Κάτω από την επιδερμίδα, υπάρχει ένας νέος πετρελαιοκινητήρας EcoBlue 1,5 λίτρων που προσφέρει βελτιωμένες επιδόσεις καθώς και χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου. Οι πελάτες μπορούν επίσης να παραγγείλουν έναν βενζινοκινητήρα EcoBoost 1.0 λίτρων ο οποίος βελτιώνεται σημαντικά και προσφέρει τεχνολογία απενεργοποίησης κυλίνδρων. Και οι δύο κινητήρες συνδέονται με ένα βελτιωμένο μηχανικό κιβώτιο έξι ταχυτήτων ενώ ο πετρελαιοκινητήρας μπορεί να συνδεθεί με ένα προαιρετικό αυτόματο κιβώτιο οκτώ σχέσεων.

Advertisement
Advertisement

Ford-Transit-Connect-tsiro-640

Το Transit Courier υιοθετεί τις ίδιες αλλαγές καθώς διαθέτει μια αναθεωρημένη εμπρόσθια όψη. Το μοντέλο διαθέτει επίσης μια επανασχεδιασμένη κεντρική κονσόλα και μια ανανεωμένη σειρά κινητήρων που περιλαμβάνει μια βενζίνη EcoBoost 1,0 λίτρων και ένα πετρελαιοκίνητο σύνολο TDCi 1,5 λίτρων. Το πιο σημαντικό είναι ότι το πεντάχυτο μηχανικό κιβώτιο αντικαταστάθηκε από ένα νέο κιβώτιο ταχυτήτων έξι σχέσεων που συμβάλλει στη χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου. Τα νέα van θα πωλούνται στην Ευρώπη στα μέσα του 2018.