Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το 2015 το νέο Opel Antara

Ελλάδα 2:55
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το 2015 το νέο Opel Antara

ΝΕΑ

Το 2015 το νέο Opel Antara

ΝΕΑ

Πρόσφατα στην Κίνα παρουσιάστηκε το νέο Buick Envision, στο οποίο θα βασιστεί η νέα γενιά Opel Antara που θα κυκλοφορήσει από το νέο έτος.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ (nima244@gmail.com)

Μετά την πολύ πετυχημένη πορεία του Mokka η Opel σκοπεύει στην διεύρυνση της γκάμας των SUV της με ένα ακόμη μεγαλύτερο. Το οποίο θα αποτελέσει τον διάδοχο του Antara, ενός μέτριου εμπορικά μοντέλου που δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στις προσδοκίες της γερμανικής εταιρίας (τουλάχιστον από πλευράς πωλήσεων) από όταν λανσαρίστηκε το 2006.

Έτσι, η Opel θα προχωρήσει εκ του ασφαλούς και θα βασίσει τη νέα γενιά Antara σε ένα υπάρχον μοντέλο, δίχως να επωμιστεί το κόστος της εξέλιξης μιας ολοκαίνουργιας. Η λύση έρχεται από την Buick και το νέο Envision που παρουσιάστηκε στην Κίνα στην έκθεση του Τσενγκντού πριν από μερικές μέρες.

Advertisement
Advertisement

Εκεί το Envision λανσάρεται αποκλειστικά με δίλιτρο ντίζελ, τετρακίνηση και 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο. Στην Ευρώπη θα το δούμε τέλη 2015 με μικρότερους κινητήρες και πιθανότατα και ως προσθιοκίνητο. Έως τότε μπορείτε να έχετε μία πρώτη ιδέα από τις παραπάνω ηλεκτρονικά επεξεργασμένες φωτογραφίες βασισμένες στο μοντέλο της Buick και στο μοτίβο της Opel.