Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Θα γίνει η έκθεση αυτοκινήτου στην Αθήνα;

Ελλάδα 13:42
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Θα γίνει η έκθεση αυτοκινήτου στην Αθήνα;

ΝΕΑ

Θα γίνει η έκθεση αυτοκινήτου στην Αθήνα;

ΝΕΑ

Η ανάγκη για προβολή των νέων μοντέλων, των καινοτόμων τεχνολογιών και των προωθητικών ενεργειών είναι μεγαλύτερη μετά τις αλλαγές στην φορολογία των οχημάτων.

Advertisement
Advertisement

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΠΑΝΟΣ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗΣ (facebook.com/SeitanF1)

Καθοριστικό ρόλο στην άμεση ενημέρωση των υποψήφιων αγοραστών θα παίξει η μεγαλύτερη Έκθεση Αυτοκινήτου στην Ελλάδα: «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2016». Αυτή φέτος θα πραγματοποιηθεί από τις 22 έως 30 Οκτωβρίου 2016 στο ολυμπιακό ακίνητο ξιφασκίας, στο πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο.

Ένα ακόμα στοιχείο που ενισχύει το ενδιαφέρον για ayt;h, είναι το γεγονός ότι θα έχει προηγηθεί η Διεθνούς Κύρους Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού (1-16 Οκτωβρίου 2016) όπου πολλές αυτοκινητοβιομηχανίες θα έχουν κάνει παγκόσμιες πρεμιέρες καινούριων μοντέλων.

Advertisement
Advertisement

Οι αντιπροσωπείες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, προγραμματίζουν τα νέα μοντέλα που θα εμφανιστούν στο Παρίσι, να πραγματοποιήσουν την πανελλήνια πρεμιέρα τους στη δική μας έκθεση αυτοκινήτου.

Εκτιμάται από τους διοργανωτές πως σε αυτή συμμετάσχει η συντριπτική πλειοψηφία των εταιρειών που εκπροσωπούνται στην Ελλάδα ενώ θα υπάρχουν και προϊόντα, τα οποία είναι συνδεδεμένα με το αυτοκίνητο και τις δραστηριότητες που προκύπτουν, από την χρήση και συντήρησή τους.

Παράλληλα, για τους επισκέπτες της έκθεσης (που πέρυσι ξεπέρασαν τις 68.000) θα δίνεται η δυνατότητα test drive ενώ ένα νέο στοιχείο αποτελεί η προσθήκη επιπλέον 2.500 τ.μ. εκθεσιακού εσωτερικού χώρου, που αναβαθμίζει την συνολική εικόνα της έκθεσης και θα δώσει ξεχωριστή λάμψη και την δυνατότητα συμμετοχής περισσοτέρων εισαγωγέων αντιπροσώπων. Επίσης κατά την διάρκεια της έκθεσης, θα πραγματοποιηθεί σε κεντρικό ξενοδοχείο Ημερίδα με θεματολογία που θα ανακοινωθεί προσεχώς.