Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Tokyo Motor Show: Πανδαισία πρωτότυπων μοντέλων από τη Suzuki

Ελλάδα 10:28
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Tokyo Motor Show: Πανδαισία πρωτότυπων μοντέλων από τη Suzuki

ΝΕΑ

Tokyo Motor Show: Πανδαισία πρωτότυπων μοντέλων από τη Suzuki

ΝΕΑ

Εν αναμονή της φετινής Έκθεσης Αυτοκινήτου του Τόκιο, η Suzuki ετοιμάζεται να παρουσιάσει αρκετά ενδιαφέροντα πρωτότυπα μοντέλα.

Advertisement
Advertisement

 

Η ιαπωνική εταιρεία ανακοίνωσε ότι στο περίπτερό της, ανάμεσα σε μοντέλα παραγωγής θα βρίσκονται και πέντε πρωτότυπα που αναμένεται να κλέψουν την παράσταση και τα φλας των φωτογράφων. Ίσως το πιο σημαντικό από αυτά θα είναι το ρετρό σχεδίασης Waku SPO,ένα κόμπακτ διαστάσεων αυτοκίνητο πόλης με πληθώρα φουτουριστικών στοιχείων, όπως τις ψηφιακές μικροκάμερες που αντικαθιστούν τους παραδοσιακούς καθρέπτες. Επίσης, ο οδηγός θα έχει τη δυνατότητα μέσω ενός κουμπιού να επιλέγει το περιβάλλον και το φόντο του ψηφιακού πίνακα οργάνων, την μορφή της εμπρός μάσκας, αλλά και το σχήμα του αμαξώματος, πιθανότατα από κλειστό σε κάμπριο.

Advertisement
Advertisement

Εκτός αυτού, το παρόν θα δώσει το πρωτότυπο Hanare, ένα βαν με σύστημα αυτόνομης οδήγησης, που όπως τονίζει η Suzuki διαθέτει ένα εντυπωσιακά άνετο εσωτερικό, προσομοιάζοντας το με ένα τυπικό ιαπωνικό εξοχικό σπίτι. Συνεχίζοντας στο σταντ της εταιρείας θα υπάρχει η crossover έκδοση του μικροσκοπικού Hustler, με «off-road» λεπτομέρειες όπως τα all-terrain ελαστικά και η τοποθέτηση σχάρας οροφής, καθώς και ένα ιδιαίτερης χρήσης μοντέλο που έχει δημιουργηθεί με την εταιρεία βρεφικών ειδών Combi Corporation. Σκοπός του συγκεκριμένου οχήματος είναι η δημιουργία ενός προσωπικού χώρου, ειδικά διαμορφωμένου για τις μητέρες, όπου θα μπορούν να θηλάζουν και να καθαρίζουν τα νεογέννητα παιδιά τους.