Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

To VW Arteon σε shooting brake έκδοση

Ελλάδα 2:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

To VW Arteon σε shooting brake έκδοση

ΝΕΑ

To VW Arteon σε shooting brake έκδοση

ΝΕΑ

Το ενδιαφέρον της VW για την αγορά της Κίνας είναι μεγάλο, αυτό αποδεικνύεται και από την ιδιαίτερης σχεδίασης shooting brake έκδοση του Arteon που προορίζεται για τη συγκεκριμένη αγορά.

Advertisement
Advertisement

 

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του τοπικού Τύπου, η συγκεκριμένη έκδοση έχει τον κωδικό VW Arteon CC Travel Edition, ενώ διαθέτει ουσιαστικά την ίδια εμφάνιση με το γνωστό μας σεντάν μοντέλο. Εκεί που διαφέρει είναι στον ανασχεδιασμένο εμπρός προφυλακτήρα και στις «ψεύτικες» πλαϊνές εισαγωγές αέρα. Το Arteon CC Travel Edition θα βασίζεται επάνω στην πλατφόρμα MQB της γερμανικής φίρμας, ενώ θέλοντας να δώσει έναν πιο περιπετειώδης «αέρα» διαθέτει αυξημένη απόσταση από το έδαφος, θυμίζοντας αρκετά το αντίστοιχο Passat Alltrack.

Advertisement
Advertisement

Πηγές μέσα από το εργοστάσιο αναφέρουν πως το VW Arteon CC Travel Edition θα συναρμολογείται, αρχής γενομένης από τα τέλη του 2020, στο εργοστάσιο της κινεζικής αυτοκινητοβιομηχανίας FAW, ενώ θα διατίθεται με τον TSI βενζινοκινητήρα των 2,0 λίτρων, ο οποίος θα αποδίδει είτε 180, είτε 220 ίππους.