Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το Tesla Model X μεταμορφώνεται

Ελλάδα 13:26
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το Tesla Model X μεταμορφώνεται

ΝΕΑ

Το Tesla Model X μεταμορφώνεται

ΝΕΑ

Ο βελτιωτικός οίκος RevoZport παρουσίασε ένα άκρως εντυπωσιακό αισθητικό κιτ για το Tesla Model X που του χαρίζει μια σχεδόν αγωνιστική όψη

Advertisement
Advertisement

Λίγοι θα μπορούσαν να φανταστούν πως μια σιλουέτα ανάμεσα σε MPV και SUV θα μπορούσε να αποκτήσει ένα τόσο δυναμικό προφίλ όμως το πακέτο αισθητικής βελτίωσης της εταιρίας RevoZport κυριολεκτικά καταφέρνει να μεταμορφώσει το Tesla Model X.

Η ονομασία που έχει δοθεί στο κιτ βελτίωσης είναι Model XR και αποτελείται κατά κύριο λόγο από ένα μεγάλο αριθμό αεροδυναμικών βοηθημάτων που είναι κατασκευασμένα από ανθρακονήματα. Μεταξύ αυτών οι αεραγωγοί του καπό, η ποδιά του εμπρός προφυλακτήρα, οι πλαϊνές ποδιές, ο πίσω διαχύτης και η ρυθμιζόμενη πίσω αεροτομή. Η εταιρία ισχυρίζεται πως το κιτ προσφέρει εκτός από την οπτική αλλαγή επιφέρει και ουσιαστική βελτίωση της αεροδυναμικής αυξάνοντας την κάθετα παραγόμενη δύναμη.

tesla model-x tuning revozpor

Advertisement
Advertisement

Αυξημένα είναι όμως και τα μετατρόχια κατά 25 και 35 χιλιοστά εμπρός και πίσω ενώ έχουν τοποθετηθεί ειδικής σχεδίασης σφυρήλατες ζάντες 22 ιντσών με ελαστικά της Michelin. Σημαντικό στοιχείο είναι πως η RevoZport φαίνεται να σέβεται απόλυτα του πελάτες της και συγκεκριμένα όσους είχαν αγοράσει το προηγούμενο κιτ αισθητική βελτίωσης που είχε δημιουργήσει για το Model X καθώς μπορούν να αποκτήσουν το νέο κιτ XR σε σημαντικά χαμηλότερη τιμή από αυτή που θα ζητηθεί στους νέους πελάτες.

tesla model-x tuning revozpor

Διαβάστε επίσης

Advertisement

Σοκ! Πόσα δισ. δολάρια έχασε ο Elon Musk σε μία ημέρα

Ο Musk θεωρεί το νικέλιο πολυτιμότερο από τον χρυσό

Advertisement

Η Mercedes EQS θα ξεπεράσει σε αυτονομία το Tesla Model S

 

 

Advertisement