Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το Tesla Model X με τις περιποιήσεις της T Sportline (+Video)

Ελλάδα 9:11
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Tesla Model X με τις περιποιήσεις της T Sportline (+Video)

ΝΕΑ

Το Tesla Model X με τις περιποιήσεις της T Sportline (+Video)

ΝΕΑ

Η T Sportline αποτελεί την πρώτη εταιρία βελτίωσης για Tesla στον κόσμο, όπως αναφέρει και στην ιστοσελίδα της και το εντυπωσιακό Model X που βλέπετε στις φωτογραφίες είναι η τελευταία δημιουργία των Αμερικανών με αλλαγές εντός αλλά και εκτός.

Advertisement
Advertisement

Οι άνθρωποι της αμερικάνικης T Sportline πήραν ένα Model X και το… έλουσαν στην κυριολεξία με ανθρακόνημα και ακριβό δέρμα κάνοντας το να ξεχωρίζει ακόμη περισσότερο. Το μοντέλο της Tesla φέρει πλέον το bodykit της εταιρίας με την ονομασία T Lago, το οποίο προσθέτει συνολικά 50 χλστ. στο πλάτος του αμαξώματος του Model X και το κάνει να δείχνει σαφώς πιο δυναμικό.

Στο ανθρακονημάτινο πακέτο περιλαμβάνονται spoiler για τους εμπρός και πίσω προφυλακτήρες, αεροτομή στο πίσω μέρος, ποδιές και φυσικά τα φαρδύτερα “φρύδια” που μπήκαν στους θέλους των τροχών. Εξωτερικά η εικόνα ολοκληρώνεται από τις ζάντες με τις 20 ακτίνες της εταιρίας με διάμετρο στις 22 ίντσες.

Advertisement
Advertisement

Εντυπωσιακή είναι η δουλειά που έχει γίνει και στο εσωτερικό του Model X. Η T Sportline επέλεξε τα δέρματα με το χαρακτηριστικό πορτοκαλί χρώμα της Lamborghini, όπως ονομάζεται, για να ντύσει τα καθίσματα, τις πόρτες αλλά και το ταμπλό του ηλεκτρικού μοντέλου, με το μαύρο δέρμα αλλά και το alcantara να κάνουν την εμφάνισή τους στο ταμπλό αλλά και το τιμόνι. Το ανθρακόνημα είχε την τιμητική του και στην καμπίνα, αφού βρήκε θέση μεταξύ άλλων σημείων και στις πλάτες των καθισμάτων.

Advertisement

Μια από τις τελευταίες αλλαγές που πραγματοποίησε η T Sportline στο εσωτερικό του Model X ήταν να… ξηλώσει ολόκληρο το ηχοσύστημα που είχε τοποθετήσει η Tesla στο εργοστάσιο και να το αντικαταστήσει με ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει η βιομηχανία στον συγκεκριμένο τομέα, με το νέο σύστημα να αποτελείται από 13 ηχεία στα οποία περιλαμβάνεται και subwoofer. Το εν λόγω T Lago bodykit θα τοποθετεί σε 20 μόλις μοντέλα που θα βελτιώσουν οι Αμερικάνοι.

Advertisement