Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Το Tesla με ερπύστριες είναι ό,τι πιο τρελό θα δεις σήμερα (+video)

Ελλάδα 18:14
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το Tesla με ερπύστριες είναι ό,τι πιο τρελό θα δεις σήμερα (+video)

Mobility

Το Tesla με ερπύστριες είναι ό,τι πιο τρελό θα δεις σήμερα (+video)

Mobility

Το Model 3 είναι το πιο δημοφιλές μοντέλο της Tesla και σε αυτή εδώ την περίπτωση, μετατρέπεται σε κάτι που κανείς από την ομάδα που ασχολήθηκε με τη δημιουργία του, δεν είχε ούτε σαν σκέψη στο μυαλό.

Advertisement
Advertisement

Για όσους θέλουν να πάνε παντού με το Model 3 της Tesla, οι τύποι που έχουν το κανάλι Real Life Guys στο youtube, έχουν την απόλυτη πρόταση.

Το Μάρτιο του 2022, το Tesla Model 3 ήταν το μοντέλο με τις περισσότερες πωλήσεις σε όλη την Ευρώπη, αφήνοντας πίσω του στην κατάταξη μοντέλα όπως είναι τα VW Golf, Dacia Sandero και Ford Puma. Τα τεχνικά του χαρακτηριστικά, δικαιολογούν την εμπορική του επίδοση αυτή, μια και το κάνουν ιδιαίτερα θελκτικό για ένα μεγάλο εύρος πιθανών αγοραστών. Όπως προκύπτει όμως, το μοντέλο της Tesla έχει κι άλλες προοπτικές, που οι κατασκευαστές του επισήμως δεν έχουν διερευνήσει.

Advertisement
Advertisement

Αυτό το «κενό» έρχεται να καλύψει η «ιδιωτική πρωτοβουλία», όπως μας δείχνει και το video από τη Γερμανία, στο οποίο βλέπουμε κάποιους «ανήσυχους» -στο πνεύμα- μηχανικούς να κάνουν «σοβαρή» μετατροπή στο ηλεκτρικό μοντέλο. Από τους συγκεκριμένους, είναι η αλήθεια πως έχουμε δει κατά καιρούς ορισμένες πολύ ενδιαφέρουσες δημιουργίες, που πέραν όλων των άλλων, έχουν και αρκετά σοβαρή μελέτη πριν την υλοποίηση.

Στην προκειμένη περίπτωση λοιπόν, βλέπουμε την κατασκευή ενός πλαισίου πάνω στο οποίο προσαρμόζεται ένα Tesla Model 3 και τη θέση των τροχών, παίρνουν θηριώδεις ερπύστριες, με τις οποίες το αυτοκίνητο θέλει να γίνει ασταμάτητο. Η διαδικασία δεν ήταν καθόλου εύκολη και όπως «καταθέτουν» οι ίδιοι, η κατασκευή τους πήρε περίπου τέσσερις εβδομάδες αλλά όπως φαίνεται από το τελικό αποτέλεσμα, μάλλον άξιζε τον κόπο- τουλάχιστον για τους ίδιους.

Advertisement

Το τροποποιημένο Model 3 έχει τώρα απόσταση από το έδαφος 80 εκατοστών, επομένως είναι σίγουρα έτοιμο να ξεπεράσει μια σειρά από μεγάλα εμπόδια σε εκτός δρόμου περιηγήσεις. Είμαστε σίγουροι πως στο άμεσο μέλλον θα δούμε και video από τις δοκιμές του σε πραγματικές συνθήκες αλλά προς το παρόν, πρέπει να αρκεστούμε σε αυτό (που είναι ομολογουμένως, καλαίσθητο και πολύ προσεγμένο) της κατασκευής.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δείτε ένα Tesla Model 3 να… καρφώνεται σε κτίριο (+video)
Elon Musk: Θα αγοράσει και την Coca-Cola;
Μυστηριώδης ανάρτηση από τον Elon Musk

 

Advertisement