Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το Suzuki Jimny σε πεντάθυρη έκδοση;

Ελλάδα 12:17
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το Suzuki Jimny σε πεντάθυρη έκδοση;

ΝΕΑ

Το Suzuki Jimny σε πεντάθυρη έκδοση;

ΝΕΑ

Η εμπορική επιτυχία της νέας γενιάς του Suzuki Jimny έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία οπότε δεν θα ήταν περίεργο εάν η Ιαπωνική εταιρία προσπαθούσε να διευρύνει περεταίρω το κοινό του προσφέροντας περισσότερες επιλογές αμαξώματος.

Advertisement
Advertisement

Δυστυχώς βέβαια η πεντάθυρη έκδοση που βλέπετε στις φωτογραφίες δεν προέρχονται από την Suzuki με στόχο να μας προϊδεάσουν για την επέκταση της γκάμας του δημοφιλούς 4×4. Πρόκειται για μια ψηφιακή απεικόνιση που φτιάχτηκε από τον Nikita Chuyko για λογαριασμό ενός ρώσικου αυτοκινητιστικού Μέσου.

Διαβάστε επίσης: 10 μοντέλα που έκαναν ρεκόρ παραγωγής

Η δημιουργία είναι βασισμένη στο κίτρινο μοντέλο του λανσαρίσματος του Jimny στο οποίο βέβαια έχουν προστεθεί δύο επιπλέον πίσω πόρτες. Δεν γνωρίζουμε εάν η Suzuki εμπνευστεί από το συγκεκριμένο αυτοκίνητο αλλά είναι δεδομένο πως μια σχετική κίνηση από την μεριά της θα είχε πολύ μεγάλη επιτυχία.

Advertisement
Advertisement

Από την πρώτη στιγμή της εμφάνισης του Jimny πολλά σχόλια στάθηκαν στην ομοιότητα με την Mercedes G-Class και τώρα η πεντάθυρη έκδοση το φέρνει ακόμα πιο κοντά σε αυτή την εικόνα. Πάντως διάφορες αναφορές επισημαίνουν πως η Suzuki είναι αποδέκτης πολλών αιτημάτων για προσφορά περισσότερων εκδόσεων του Jimny. Η ίδια μάλιστα στην αρχή της χρόνιά στην έκθεση του Τόκιο είχε παρουσιάσει ένα πρωτότυπο pick-up που βασιζόταν στο Jimny και το οποίο συγκέντρωσε το ενδιαφέρον του κοινού. Επομένως δεν είναι διόλου απίθανο οι επιπλέον εκδόσεις αμαξώματος, όπως η συγκεκριμένη πεντάθυρη, να φθάσουν τελικά στην παραγωγή.

Διαβάστε επίσης:Tα 10 ασχημότερα αυτοκίνητα όλων των εποχών