Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το supercar του Φρανκεστάϊν

Ελλάδα 4:32
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το supercar του Φρανκεστάϊν

ΝΕΑ

Το supercar του Φρανκεστάϊν

ΝΕΑ

Όταν ο καλλιτέχνης έχει όρεξη για πειραματισμούς το αποτέλεσμα στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι αμφιλεγόμενης αισθητικής.

Advertisement
Advertisement

 

Η εταιρεία Carlifestyle, που ειδικεύεται στις ψηφιακές απεικονίσεις τετράτροχων μοντέλων, αποφάσισε να βάλει ένα κουίζ σε όσους την ακολουθούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αυτό έχει να κάνει με την εμφάνιση ενός νέου μοντέλου, το οποίο έχει λάβει δικαίως τον τίτλο «το αυτοκίνητο του Φρανκεστάϊν», με τους υπεύθυνους σχεδιασμού να θέτουν την ερώτηση για πόσα διαφορετικά μοντέλα απαρτίζουν το αμάξωμα του συγκεκριμένου οχήματος.

Advertisement
Advertisement

Σίγουρα, με μία πρώτη ματιά θυμίζει αρκετά το Audi R8, κυρίως στα εμπρός φωτιστικά σώματα, ενώ η γρίλια της μάσκας δεν απέχει πολύ από την αντίστοιχη του τετρακίνητου Ford Ranger Raptor. Οι μεγάλοι αεραγωγοί, αλλά και τα πλαϊνά skirts, ίσως και να προέρχονται από μοντέλα της McLaren, όπως οι 600LT και 720S, ενώ το πίσω μέρος, η σχεδίαση της οροφής και τα παράθυρα έχουν έντονη ομοιότητα με την Chevrolet Corvette C8. Τέλος, οι τροχοί προέρχονται από την κορυφαία έκδοση της Mustang, την Shelby GT500. Όπως και να έχει, ο συνδυασμός των παραπάνω στοιχείων, μόνο επιτυχημένος δεν μπορεί να είναι.