Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το Riot Control είναι ένα φορτηγό έτοιμο για πόλεμο!

Ελλάδα 14:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το Riot Control είναι ένα φορτηγό έτοιμο για πόλεμο!

ΝΕΑ

Το Riot Control είναι ένα φορτηγό έτοιμο για πόλεμο!

ΝΕΑ

Πρόκειται για ένα πολεμικό «κτήνος» που σίγουρα θα το ήθελαν στην κατοχή τους δικτάτορες, μαφιόζοι και η παραγωγή του Fast and Furious.

Advertisement
Advertisement

Εάν κάποιος προετοιμάζεται για το zombie apocalypse ή για κάποιο άλλο ουτοπικό σενάριο, τότε δεν έχει παρά να παραγγείλει το Riot Control της Inkas Armored. Βέβαια, θα πρέπει να έχει και την κατάλληλη επαγγελματική θέση, διότι πωλείται αποκλειστικά σε ένοπλες δυνάμεις, εταιρείες με επαγγελματίες οδηγούς και σε κυβερνητικά στελέχη.

Η Inkas Armored κατασκεύασε αυτό το εξάτροχο θηρίο, για να λειτουργήσει ως ένα «όπλο» για την προστασία των επιβαινόντων ή για τη διάσπαση πληθυσμού που βρίσκεται στον δρόμο. Λίγο… δικτατορικό το δεύτερο.

Η πανοπλία του Riot Control είναι επιπέδου BR7, που σημαίνει ότι μπορεί να αντέξει πάρα πολλές σφαίρες, ακόμα και εκρήξεις και να μην πάθει γρατζουνιά!

Advertisement
Advertisement

Στον εξοπλισμό του υπάρχει πιεστικό, πυροσβεστήρες, σύστημα παρακολούθησης και φυσικά αυτός ο τεράστιος μεταλλικός «κριός» μπροστά για τη διάσπαση πληθυσμού και εμποδίων.

Η καμπίνα του μπορεί να φιλοξενήσει μόλις τέσσερα άτομα μαζί με τον οδηγό, παρά τις τεράστιες διαστάσεις του (ενδεικτικά, είναι 7,874 μέτρα μήκος).

Advertisement

Ο τεράστιος χώρος πίσω δεν φαίνεται για τι χρήση προορίζεται, το πιο λογικό είναι για τη μεταφορά διαφόρων υγρών σε μεγάλες ποσότητες.

Advertisement

Το σασί πάνω στο οποίο κατασκευάστηκε το εξάτροχο φορτηγό είναι του Freightliner M2106 RVC. Ο κινητήρας του είναι ένας turbo ντίζελ της Cummins ο οποίος αποδίδει 330 ίππους και 1.355 Nm ροπής!

Η ισχύς αυτή είναι αρκετή, βάσει της Inkas, ώστε το Riot Control να σπρώξει το ακόμα και ολόκληρα αυτοκίνητα από τη μέση.

Η κίνηση μεταδίδεται στους τέσσερις από τους έξι τροχούς, μέσω ενός  10τάχυτου αυτόματου κιβωτίου. Το συγκεκριμένο φορτηγό των φωτογραφιών έχει διανύσει μόλις 1.931 χιλιόμετρα.

Advertisement

Η τιμή του δείχνει ξεκάθαρα για τι ανθρώπους προορίζεται και σίγουρα δεν εννοούμε τον μέσο πολίτη, αλλά κυβερνήσεις, στρατούς και ούτω καθεξής.

Για την ακρίβεια, το Riot Control πωλείται με 2,7 εκατομμύρια ευρώ, σύμφωνα με την James Edition και την Inkas Armored.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Με αυτό το όχημα φτάνεις… ψηλά (+video)
Θωρακισμένο Toyota Land Cruiser από Kαναδούς  (+video)
H θωρακισμένη BMW X7 αντέχει τα πάντα!