Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

To Range Rover SV «Lansdowne Edition» ήταν για λίγους

Ελλάδα 1:14
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

To Range Rover SV «Lansdowne Edition» ήταν για λίγους

ΝΕΑ

To Range Rover SV «Lansdowne Edition» ήταν για λίγους

ΝΕΑ

Μια νέα πολύ περιορισμένης παραγωγής έκδοση, η Range Rover SV «Lansdowne Edition» μόλις κυκλοφόρησε και απευθύνεται σε αυτούς που τα θέλουν πραγματικά όλα.

Advertisement
Advertisement

Το Range Rover SV «Lansdowne Edition» είναι η απόλυτη πολυτέλεια στην κατηγορία των μεγάλων SUV και έτσι δικαιολογεί και την τιμή του.

Η Land Rover αποκάλυψε μια νέα περιορισμένης παραγωγής έκδοση του Range Rover, για την οποία όπως η ίδια η εταιρεία ισχυρίζεται, έχει ήδη κάνει sold out. Από τη μία, με βάση τον αριθμό που προτίθεται να κατασκευάσει από την ειδική αυτή έκδοση, το sold out δεν μοιάζει ιδιαίτερα εντυπωσιακό.

Advertisement
Advertisement

Σίγουρα σε ολόκληρη τη Βρετανία θα υπήρχαν 16 φανατικοί της μάρκας που θα προχωρούσαν στην παραγγελία της ιδιαίτερης αυτής έκδοσης. Από την άλλη όμως, το εντυπωσιακό στοιχείο έχει να κάνει με την τιμή αγοράς της «Lansdowne Edition», που έχει οριστεί στις 284.000 ευρώ. Η κατασκευή της έκδοσης αυτής, γίνεται από την SV Bespoke, που είναι μέρος του τμήματος Special Vehicle Operations της Land Rover.

Διαθέτει τον κινητήρα P530 V8 της Land Rover, έναν ήπιο υβριδικό bi-turbo 4,4 λίτρων με τεχνολογία άμεσου ψεκασμού και τετρακίνηση. Η μέγιστη τιμή της ισχύος του είναι 530 ίπποι (το λέει και το όνομα του κινητήρα) και 750 Nm ροπής, ενώ έχει τελική ταχύτητα 250 χλμ./ώρα. Το κάθε ένα από τα 16 Range Rover SV Lansdowne Edition, διαθέτει ξεχωριστές προδιαγραφές.

Advertisement

Κοινό σημείο είναι το ιδιαίτερο «Lansdowne Grey» που συναντάμε στο αμάξωμα και είναι ειδικά εξελιγμένο ως απόχρωση για τη συγκεκριμένη έκδοση του μοντέλου, όπως και το θερμό σοκολατί που βρίσκουμε ως χρώμα στις ποιοτικές δερμάτινες επενδύσεις της καμπίνας.

Advertisement

Από εκεί και πέρα, ο Οίκος Fattorini, το παλαιότερο κοσμηματοπωλείο της Βρετανίας, έχει βάλει το χέρι του σε καθεμία από τις 16 εκδόσεις Lansdowne. Οι μοκέτες στο πάτωμα είναι από καφέ μοχέρ, οι διακόπτες είναι κεραμικοί και όλες οι λεπτομέρειες έχουν δεχτεί ιδιαίτερη φροντίδα για να γίνει η συγκεκριμένη έκδοση του μοντέλου, η πιο ξεχωριστή που έχει κατασκευαστεί ποτέ- και να δικαιολογηθεί και η τιμή της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Φορτηγά: Ιδού το πρόγραμμα περιορισμού κυκλοφορίας του 2023!
Πόσο θα κοστίζει η νέα Ford Mustang;
Ξεχάστε την ηλεκτροκίνηση χωρίς επιδοτήσεις!

Advertisement