Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

To Range Rover Coupe είναι εδώ

Ελλάδα 23:52
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

To Range Rover Coupe είναι εδώ

ΝΕΑ

To Range Rover Coupe είναι εδώ

ΝΕΑ

Μπορεί η Jaguar Land Rover να αποφάσισε να σταματήσει την παραγωγή του Range Rover SV Coupe, αλλά η βρετανική εταιρεία Niels van Roij Design παρουσιάζει το μοντέλο Adventum Coupe, ένα τρίθυρο Range Rover.

Advertisement
Advertisement

 

Σύμφωνα με βρετανικά μέσα ενημέρωσης η εταιρεία με έδρα το Λονδίνο θα μεταμορφώσει τη γνωστή μας πεντάθυρη έκδοση σε ένα περιορισμένης παραγωγής κουπέ (100 μοντέλα), που θα διαθέτει αλουμινένιο αμάξωμα και διαφορετική οροφή. Σε ότι αφορά αλλαγές στην εξωτερική εμφάνιση, η Niels van Roij Design δεν ανέφερε κάτι περισσότερο, παρά μόνο ότι το συγκεκριμένο μοντέλο θα μπορεί να τροποποιηθεί ανάλογα τις ανάγκες και τα γούστα του εκάστοτε ιδιοκτήτη. Το ίδιο αναμένεται να συμβεί και στο εσωτερικό της καμπίνας, όπου ο τυχερός ιδιοκτήτης θα μπορεί να έχει χειροποίητα δερμάτινα καθίσματα και λεπτομέρειες από αυθεντικό ξύλο.

Advertisement
Advertisement

Όπως δήλωσε ο Niels van Roij, ιδρυτής της ομώνυμης φίρμας, το Adventum Coupe αποτελεί ένα μοντέλο που τιμά το ορίτζιναλ δίθυρο Range Rover, του οποίου η παραγωγή σταμάτησε το 1981. Επίσης, η όλη μετατροπή αναμένεται να διαρκέσει περίπου έξι μήνες, με το κόστος να κυμαίνεται από €321.529 έως €438.449, χωρίς να υπολογίζεται το κόστος αγοράς του αρχικού μοντέλου. Τέλος, ο ενδιαφερόμενος αγοραστής και κάτοχος θα πρέπει να πληρώσει μία προκαταβολή της τάξεως των €58.376.

Advertisement