Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το Range Rover Autobiography γίνεται αλεξίσφαιρη λιμουζίνα

Ελλάδα 3:20
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το Range Rover Autobiography γίνεται αλεξίσφαιρη λιμουζίνα

ΝΕΑ

Το Range Rover Autobiography γίνεται αλεξίσφαιρη λιμουζίνα

ΝΕΑ

Η δημιουργικότητα σταματά εκεί που τελειώνει η φαντασία ενώ βέβαια όταν δεν υπάρχουν οικονομικοί περιορισμοί τα πάντα είναι δυνατά, όπως για παράδειγμα αυτό το Range Rover που έχει μετατραπεί σε αλεξίσφαιρη λιμουζίνα.

Advertisement
Advertisement

Το όνομα της εταιρίας Klassen είναι περισσότερο γνωστό από πολυτελείς μετατροπές εξατομίκευσης σε μοντέλα της Mercedes-Benz και της Maybach. Όμως η εταιρία ασχολείται με πολλές ακόμα premium εταιρίες μεταξύ των οποίων βέβαια και η Range Rover.

Θα πρέπει να ομολογήσουμε λοιπόν πως η δημιουργία της Klassen με βάση το Range Rover Autobiography είναι κάτι άκρως εντυπωσιακό καθώς για πρώτη φορά το διάσημο βρετανικό πολυτελές SUV αποκτά πραγματικό χαρακτήρα λιμουζίνας. Η Klassen έχει προσθέσει στο συνολικό μήκος κάτι περισσότερο από 1 μέτρο αυξάνοντας το μεταξόνιο του αυτοκινήτου στα 4.136 χιλιοστά. Αυτή η αλλαγή δημιούργησε τον απαραίτητο χώρο για την προσθήκη τεσσάρων επιπλέον πολυτελών θέσεων για επιβάτες. Οι θέσεις είναι τοποθετημένες αντικριστά ενώ φυσικά εάν ο αριθμός των επιβατών είναι μικρότερος οι επιπλέον θέσεις μπορούν να απομακρυνθούν ώστε το εσωτερικό να είναι πιο ευρύχωρο.

Advertisement
Advertisement

Την ίδια στιγμή βέβαια επειδή οι επιβάτες τέτοιων οχημάτων εκτός από απόλυτη διακριτικότητα απαιτούν και απόλυτη ασφάλεια το αυτοκίνητο έχει ενισχυθεί με αλεξίσφαιρη προστασία επιπέδου VR8 ενώ εξελιγμένα από την Klassen είναι και τα αλεξίσφαιρα ελαστικά που ακόμα και αν πυροβοληθούν είναι ικανά να κινούνται με ταχύτητες έως 80 χλμ./ώρα για απόσταση έως 80 χιλιόμετρα. Φυσικά ένα τέτοιο όχημα δεν μπορεί να είναι φθηνό καθώς η τιμή εκκίνησης είναι τα 750.000 ευρώ και ανάλογα με τον εξοπλισμό που επιθυμεί κάθε πελάτης μπορεί να ανέβει και πολύ κοντά στο 1 εκατομμύριο ευρώ.