Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Tο πιο ολοκληρωμένο Ford Focus τώρα ακόμα πιο προσιτό!

Ελλάδα 22:30
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Tο πιο ολοκληρωμένο Ford Focus τώρα ακόμα πιο προσιτό!

ΝΕΑ

Tο πιο ολοκληρωμένο Ford Focus τώρα ακόμα πιο προσιτό!

ΝΕΑ

Το πιο ολοκληρωμένο Ford Focus μπορεί τώρα να αποκτηθεί εύκολα και γρήγορα, χάρη στα οφέλη που εξασφαλίζει το πρόγραμμα Ford Finance σε συνδυασμό με το επιπλέον όφελος αγοράς Ford Value.

Advertisement
Advertisement

Το Ford Focus διατίθεται στο ευρύ κοινό με ακόμα πιο προσιτούς όρους, καθιστώντας την απόκτησή του μία εύκολη και γρήγορη διαδικασία.

Το δημοφιλές μοντέλο της Ford προσφέρεται σε 5θυρες εκδόσεις hatchback που παίρνουν κίνηση από τον κινητήρα βενζίνης 1.0L EcoBoost Hybrid με απόδοση 125 ή 155 ίππους και από τον πετρελαιοκινητήρα 1.5L EcoBlue με απόδοση 115 ίππους σε συνδυασμό είτε με χειροκίνητο είτε με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.

Με τα προγράμματα χρηματοδότησης Ford Finance, η απόκτηση οποιασδήποτε έκδοσης του Ford Focus είναι εύκολη, αλλά και συμφέρουσα, προβλέποντας όρους, όπως είναι το ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο 2,99%, προκαταβολή από μόλις 20% και διάρκεια χρηματοδότησης έως 60 μήνες. Επιπλέον, η Ford Motor Ελλάς προσφέρει πρόσθετο όφελος Ford Value ύψους 1.972 ευρώ.

Advertisement
Advertisement

Τα προνόμια αγοράς για το Ford Focus δεν σταματούν εδώ, καθώς όλες οι εκδόσεις προσφέρονται με 8ετή εργοστασιακή εγγύηση Ford Protect, η οποία εξασφαλίζει πλήρη κάλυψη, αλλά και υψηλή μεταπολιτική αξία, καθώς η εγγύηση μπορεί να μεταβιβαστεί χωρίς καμία επιβάρυνση και προϋπόθεση στον επόμενο ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου.

Εναλλακτικά, για όσους θέλουν να μεγιστοποιήσουν το όφελος από την αγορά του νέου τους Ford Focus, μπορούν να αξιοποιήσουν το προωθητικό πρόγραμμα Ford Value που τους δίνει την ευκαιρία να το αποκτήσουν με συνολικό όφελος 3.300 ευρώ.