Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

To Peugeot 508 και σε coupe

Ελλάδα 19:43
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

To Peugeot 508 και σε coupe

ΝΕΑ

To Peugeot 508 και σε coupe

ΝΕΑ

Αν και δεν φαίνεται τόσο ωραίο όσο η sedan έκδοση, θα μπορούσε να είναι έτσι το coupe Peugeot 508, έτσι όπως το έχει «φανταστεί» η X-Tomi Design. Πριν περάσει μια εβδομάδα από την επίσημη παρουσίαση του sedan 508, η πρώτη υποθετική εικόνα για το πώς θα μπορούσε να είναι η coupe έκδοση, έκανε την εμφάνισή της.

Advertisement
Advertisement

 

Του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΠΟΪΔΑΝΗ

Advertisement
Advertisement

Ήταν σύνηθες πριν αρκετά χρόνια να βλέπουμε του κάθε sedan μοντέλου, την coupe έκδοση. Πολλές φορές μάλιστα και από την ίδια την εταιρεία. Τώρα, το ρόλο αυτό παίζουν εξωτερικοί «παραγωγοί» που με τη χρήση της τεχνολογίας και του υλικού που διαθέτει η κάθε εταιρεία για το νέο της μοντέλο, προβαίνουν σε «προβλέψεις» του είδους- μερικές φορές αρκετά επιτυχημένες.

2018-peugeot-508-boi-530

Με την εποχή να θέλει πολύ crossover, η διάθεση της Peugeot να παραμείνει πιστή στις παραδοσιακές αξίες που συνδέονται με τα δυναμικά αυτοκίνητα (που και αυτά με τη σειρά τους «συνδέονται» με την Γαλλική εταιρεία) είναι καλοδεχούμενη από όλους τους petrolheads. Η πρόβλεψη για την coupe έκδοση του 508, βασίζεται εν μέρει και στη διάθεση της Peugeot για αυτοκίνητα του είδους, μια και το παρελθόν έχει να επιδείξει πολλές «μεταφορές» από τη sedan έκδοση σε coupe αμαξώματα- και σχεδόν πάντα, εντυπωσιακά. Αυτή τη φορά ωστόσο, τουλάχιστον μέχρι στιγμής, δεν επιβεβαιώνεται καμία διάθεση από τη μεριά της εταιρείας για λανσάρισμα τέτοιας έκδοσης.

Advertisement

2018-peugeot-508-boi-640