ΝΕΑ

Το Πάσχα έρχεται και το αυτοκίνητο πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση!

Ελλάδα 19:01
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Πάσχα έρχεται και το αυτοκίνητο πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση!

ΝΕΑ

Το Πάσχα έρχεται και το αυτοκίνητο πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση!

ΝΕΑ

Για να απολαύσεις και αυτό το Πάσχα τις εκδρομές με το αυτοκίνητό σου θα πρέπει πρώτα να έχεις φροντίσει να είναι σε άριστη κατάσταση.

Advertisement
Advertisement

Το Πάσχα είναι χωρίς αμφιβολία η αγαπημένη εορταστική περίοδος στη χώρα μας. Με σύμμαχο τον καιρό και την ανάγκη για εξόρμηση και γέμισμα των «μπαταριών» στη φύση, όλοι έχουν ήδη στο μυαλό τους τις λίγες αυτές ημέρες ξεκούρασης οι οποίες συνοδεύονται συνήθως από συναντήσεις με αγαπημένα πρόσωπα.

Για να διασφαλίσουμε ωστόσο ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά στο ταξίδι μας, όσο μακρινό κι αν είναι και θα απολαύσουμε τον οβελία γιορτάζοντας, θα πρέπει πρώτα να φροντίσουμε το αυτοκίνητο που θα μας μεταφέρει στον αγαπημένο προορισμό να είναι άριστα προετοιμασμένο.

Το ερώτημα που μπαίνει σε αυτό το σημείο είναι πού θα βρείτε ένα αξιόπιστο συνεργείο με εγγυημένες και απόλυτα επαγγελματικές υπηρεσίες ώστε να υπάρχει η σιγουριά πως τα πάντα θα γίνουν με το πλέον ενδεδειγμένο τρόπο.

Advertisement
Advertisement

Δεν είναι εύκολο πάντα να βρεις σε ένα συνεργείο όλα αυτά μαζί, ωστόσο ευτυχώς υπάρχουν και δίκτυα συνεργείων όπως αυτό της AUTOFIT που θα καλύψουν όλες σας τις ανάγκες. Στην AUTOFIT απολαμβάνει κανείς υψηλού επιπέδου υπηρεσίες είτε πρόκειται για την προγραμματισμένη συντήρηση του αυτοκινήτου είτε για κάποια έκτακτη βλάβη.

Το εξειδικευμένο προσωπικό, τα υψηλών προδιαγραφών συνεργεία και τα κορυφαία ανταλλακτικά και υλικά φροντίζουν πάντα ο πελάτης να φεύγει γνωρίζοντας ότι όλα έχουν γίνει άψογα. Αυτό καλλιεργεί μια σχέση εμπιστοσύνης την οποία δε συναντάς εύκολα!

Οι ειδικοί της AUTOFIT γνωρίζουν καλά τους τομείς που πρέπει να εστιάσουν για την περίοδο που διανύουμε. Το Πάσχα βρίσκεται στην καρδιά της άνοιξης με αποτέλεσμα να πρέπει να ελεγχθούν συγκεκριμένα σημεία και εξαρτήματα του αυτοκινήτου.

Advertisement

Η σκόνη και η γύρη που κυκλοφορεί στην ατμόσφαιρα αυτήν την περίοδο είναι σε έξαρση. Αυτό σημαίνει ότι ένας έλεγχος στα φίλτρα του κλιματισμού και της εισαγωγής του κινητήρα είναι απαραίτητα. Παράλληλα, ο χειμώνας καταπόνησε τα λάστιχα κάτι που σημαίνει ότι οι μηχανικοί της AUTOFIT θα ελέγξουν και θα σας ενημερώσουν για την κατάστασή τους. Δεν πρέπει να ξεχνάμε την κατάσταση των φρένων και του συστήματος διεύθυνσης, ενώ απαραίτητοι είναι οι υαλοκαθαριστήρες καθώς ο καιρός αυτής της εποχής του χρόνου μπορεί να κρύβει εκπλήξεις.

Η επισκευή του αυτοκινήτου στην AUTOFIT, γίνεται με βάση τις προδιαγραφές του κατασκευαστή του, με ποιοτικά πιστοποιημένα ανταλλακτικά και από εξειδικευμένους τεχνίτες. Οι τεχνικοί του δικτύου εκπαιδεύονται διαρκώς στα σύγχρονα συστήματα των οχημάτων και χρησιμοποιούν εργαλεία και διαγνωστικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας.

Advertisement

Το δίκτυο της AUTOFIT επιλέγει μόνο επώνυμα και ποιοτικά ανταλλακτικά από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές της Ευρώπης και της Ιαπωνίας όπως η Bosch, η Delphi, η LUK, η NGK και πολλοί ακόμα. Όταν λοιπόν χρειαστεί για τη συντήρηση πριν τις εξορμήσεις του Πάσχα να αλλάξεις κάποιο εξάρτημα δε θα έχεις αμφιβολία για την ποιότητα του ανταλλακτικού.

Άλλωστε η AUTOFIT δίνει 1 χρόνο εγγύηση σε εργασίες και ανταλλακτικά. Επιπλέον, ένα επιπλέον κίνητρο για να εμπιστευτεί κανείς την AUTOFIT είναι η δέσμευση της εταιρείας ότι θα διατηρηθεί η εργοστασιακή εγγύηση του αυτοκινήτου σε περίπτωση που βρίσκεται σε ισχύ.

Το ζήτημα είναι σημαντικό και απασχολεί εκατοντάδες χιλιάδες κατόχους κυρίως νέων αυτοκινήτων. Με την AUTOFIT δε χρειάζεται πλέον οι κάτοχοί τους δεν «πρέπει» να επισκεφτούν αναγκαστικά κάποιο εξουσιοδοτημένο συνεργείο προκειμένου να μη «χάσουν» την εγγύηση του αυτοκινήτου τους.

Advertisement

Η διατήρηση της εργοστασιακής εγγύησης στην AUTOFIT ενισχύεται από τους κανονισμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης που ξεκαθαρίζουν ότι αν το αυτοκίνητο επισκευαστεί σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή και αν έχουν χρησιμοποιηθεί ανταλλακτικά πρώτης τοποθέτησης ή εφάμιλλης ποιότητας, τότε η εγγύηση του οχήματος συνεχίζει κανονικά να βρίσκεται σε ισχύ. Η ποιότητα των υπηρεσιών της AUTOFIT έχει κερδίσει αυτό το σπουδαίο προνόμιο.

Η περίοδος πριν το Πάσχα είναι ίσως η πιο ενεργή όσον αφορά τη φύση και τη ζωντάνια της. Αυτό από μόνο του μας θυμίζει το πόσο υπεύθυνα πρέπει να σταθούμε απέναντι στο ζήτημα της βιωσιμότητας και της φροντίδας του περιβάλλοντος για να συνεχίσουμε να απολαμβάνουμε τη μαγεία της φύσης.

Η AUTOFIT στα συνεργεία της διατηρεί υψηλό το αίσθημα της περιβαλλοντικής ενσυναίσθησης ακολουθώντας τις απαραίτητες προδιαγραφές βιωσιμότητας. Μία από αυτές είναι η ανακύκλωση όλων των επικίνδυνων υλικών όπως μπαταρίες, λιπαντικά και καταλύτες.

Παράλληλα, το προσωπικό των συνεργείων της AUTOFIT φροντίζει να ενημερώσει τους πελάτες για την ορθή χρήση του αυτοκινήτου με τη μικρότερη δυνατή επιβάρυνση του περιβάλλοντος και φυσικά προετοιμάζει άρτια του όχημα προκειμένου να έχει χαμηλή κατανάλωση καυσίμου, μειωμένες εκπομπές ρύπων και μέγιστη ασφάλεια.

Τα συνεργεία AUTOFIT είναι από τα μεγαλύτερα δίκτυα ανεξάρτητων επισκευαστών στην Ευρώπη, με περισσότερα από 2.000 μέλη σε 14 χώρες. Αποτελούν ολοκληρωμένα κέντρα τεχνικής εξυπηρέτησης για όλες τις μάρκες αυτοκινήτων.

Το Πάσχα είναι προ των πυλών και το μυαλό όλων βρίσκεται ήδη στο δρόμο προς τον αγαπημένο προορισμό. Καλό είναι λοιπόν, πριν ξεκινήσουμε να ονειρευόμαστε, να φροντίσουμε για τη συντήρηση του αυτοκινήτου μας. Κλείστε ένα ραντεβού στο δίκτυο συνεργείων της AUTOFIT για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο.