Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το Omoda E5 θα δώσει το παρόν στην Auto China

Ελλάδα 19:57
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το Omoda E5 θα δώσει το παρόν στην Auto China

ΝΕΑ

Το Omoda E5 θα δώσει το παρόν στην Auto China

ΝΕΑ

Το πρώτο ηλεκτρικό μοντέλο της Omoda, θα κάνει το ντεμπούτο του στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου του Πεκίνου.

Advertisement
Advertisement

Πρόσφατα, η Omoda, θυγατρική μάρκα του ομίλου Chery, βρέθηκε στο προσκήνιο με τη διαδικτυακή παρουσίαση του πρώτου αμιγώς ηλεκτρικού μοντέλου της, Omoda E5 σε σχεδόν δέκα χώρες παγκοσμίως.

Τον Μάρτιο, η Omoda πέτυχε μια αξιοσημείωτη αύξηση 65% μηνιαίως στον όγκο των παγκόσμιων εξαγωγικών πωλήσεων, κάτι που την κατέστησε μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες μάρκες το 2024 στα ηλεκτρικά οχήματα.

Ως προς το Omoda E5, κέρδισε από νωρίς την αναγνώριση και υποστήριξη από ανώτερους κυβερνητικούς αξιωματούχους στη Νοτιοανατολική Ασία και την Ευρώπη.

Advertisement
Advertisement

Παρόλο που το Omoda E5 εντυπωσίασε πολλούς διαδικτυακά, πολλοί καταναλωτές δεν είχαν ακόμη την ευκαιρία να το παρατηρήσουν από κοντά. Έτσι, στα τέλη Απριλίου, η Omoda θα φέρει το πρώτο της ηλεκτρικό μοντέλο στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου του Πεκίνου 2024.

Αυτό θα επιτρέψει σε περισσότερους λάτρεις των αυτοκινήτων να δουν από πρώτο χέρι την ηλεκτρική εξέλιξη του ομίλου Chery, αλλά και την ιδιαίτερη αισθητική του E5.

Η Omoda θα αποκαλύψει επίσης περισσότερα για τις νέες τεχνολογίες και τα οικοσυστήματα σε όλους τους θαυμαστές και θα ξεκινήσει μια παγκόσμια πρωτοβουλία δημόσιας ευημερίας παρουσία πολλών διεθνών πολιτικών.