Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το νέο station wagon της Subaru

Ελλάδα 18:24
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το νέο station wagon της Subaru

ΝΕΑ

Το νέο station wagon της Subaru

ΝΕΑ

Τον αντικαταστάτη του Legacy Touring θα αποκαλύψει η ιαπωνική μάρκα στο σαλόνι αυτοκινήτου του Τόκιο, στις 20 Νοεμβρίου. Η Subaru έδωσε στη δημοσιότητα μερικές σκοτεινές φωτογραφίες του αυτοκινήτου, το οποίο είναι προ-παραγωγής και ονομάζεται LEVORG. Το όνομα προέρχεται από τις λέξεις Legacy, Revolution και Touring.

Advertisement
Advertisement

Το LEVORG θα είναι έτοιμο να κυκλοφορήσει μέσα στο 2014 στην Ιαπωνία και στη συνέχεια θα λανσαριστεί στις υπόλοιπες αγορές. Κινητήρες θα είναι οι boxer 1.6 και 2.0, τεχνολογίας DIT (Direct Injection Turbo). Στον εξοπλισμό θα περιλαμβάνεται και η νέα γενιά του συστήματος EyeSight, το οποίο παρακολουθεί μέσω καμερών συνεχώς το δρόμο και προφυλάσσει τον οδηγό και τους επιβάτες από πιθανό ατύχημα. Νέο θα είναι και το σύστημα υποβοήθησης στο τιμόνι.

Παγκόσμια πρεμιέρα στην πρωτεύουσα της Ιαπωνίας θα κάνει όμως και ένα άλλο πρωτότυπο μοντέλο, το Cross Sport Design Concept. Έχει μήκος 4,3 m και προαναγγέλλει το μελλοντικό αστικό SUV της Subaru, το οποίο θα τοποθετηθεί στη γκάμα κάτω από το XV.