Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το νέο μικρό της Suzuki με ατού τους χώρους

Ελλάδα 22:57
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το νέο μικρό της Suzuki με ατού τους χώρους

ΝΕΑ

Το νέο μικρό της Suzuki με ατού τους χώρους

ΝΕΑ

Πριν τα τέλη του 2014 αναμένεται να αρχίσουν οι ευρωπαϊκές πωλήσεις του Celerio, του μοντέλου που θα αντικαταστήσει το Alto στη γκάμα της Suzuki. Όπως ανακοινώθηκε κατά της διάρκεια της έκθεσης αυτοκινήτου της Μπανγκόκ, το ευρωπαϊκών προδιαγραφών αυτοκίνητο θα κατασκευάζεται στη Suzuki Ταϊλάνδης από το δεύτερο μισό του έτους.

Advertisement
Advertisement

TOY KΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ (twitter.com/bitsi74)

Μέχρι σήμερα, το Alto ερχόταν από την Maruti Suzuki της Ινδίας, όμως η αυστηρή νομοθεσία για τους ρύπους στην Ευρώπη οδήγησε στην αλλαγή αυτή. Ο κινητήρας είναι κοινός, ο 3κύλινδρος του 1 lt, όμως στην Ινδία πληροί τις προδιαγραφές Euro 4. Με τροποποιήσεις και τη συνδρομή του συστήματος start/stop, ο κινητήρας Εuro 5 του ευρωπαϊκού Celerio (με ισχύ κοντά στα 70 PS) θα προσφέρει εκπομπές CO2 στα επίπεδα των 85 g/km.

Στόχος της Suzuki είναι να προσφέρει πλούσιους χώρους και το κορυφαίο πορτμπαγκάζ στην κατηγορία (με όγκο 254 lt.). Το Celerio είναι μακρύτερο κατά 10 cm από το Alto (το μήκος του φθάνει τα 3,6 m), το πλάτος είναι ίδιο (1,6 m), ενώ το ύψος είναι 1,56 m. Μεγαλύτερο κατά 7 cm είναι το μεταξόνιο.

Advertisement
Advertisement