Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το νέο Fiat Strada με άγριες διαθέσεις

Ελλάδα 16:10
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το νέο Fiat Strada με άγριες διαθέσεις

ΝΕΑ

Το νέο Fiat Strada με άγριες διαθέσεις

ΝΕΑ

Το νέο pickup μοντέλο της Fiat με μία πιο «περιπετειώδη» εμφάνιση, από τη Mopar.

Advertisement
Advertisement

To κατασκευασμένο στη Βραζιλία Fiat Strada μπήκε αισίως στην 5η γενιά του, φιλοδοξώντας να συνεχίσει την εμπορική επιτυχία του προκατόχου του.

Advertisement
Advertisement

Το προσανατολισμένο για τις αγορές της Ν. Αμερικής μικρό επαγγελματικό Fiat ήδη έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον του αγοραστικού κοινού, λόγω κυρίως της εντυπωσιακής εμφάνισής του. Σε αυτό βοηθούν πολύ και η γκάμα των εργοστασιακών αξεσουάρ της Mopar, που του δίνουν μία διαφορετική όψη. Ιδίως στην έκδοση Strada Freedom, η οποία απεικονίζεται στις φωτογραφίες, με τη διχρωμία του αμαξώματος και τα ανάλογα γραφικά. Όπως παρατηρούμε, για το συγκεκριμένο μοντέλο η Mopar έχει δημιουργήσει μια ειδική σειρά από αξεσουάρ, έτσι ώστε να κάνει το νέο Strada ακόμη πιο ελκυστικό. Το αυτοκίνητο στις εικόνες διαθέτει αφαιρούμενο κοτσαδόρο, θήκη μεταφοράς αντικειμένων, επιμηκυμένη καρότσα με σιδηροτροχιά, ελαστικά πατάκια, σύστημα υποστήριξης ποδηλάτων και πλευρικά σκαλοπάτια.

Οι κινητήρες που θα τοποθετηθούν στο νέο Strada ξεκινούν από τον ατμοσφαιρικό 1,4 λίτρων με απόδοση 90 ίππων και τον 1.300άρη FireFly με τους 120 ίππους, αμφότεροι με χειροκίνητο κιβώτιο πέντε σχέσεων. Αργότερα αναμένεται και η έκδοση με το τρικύλινδρο μοτέρ του 1,0 λίτρου. Το νέο Fiat Strada κυκλοφορεί ήδη στην αγορά της Βραζιλίας, αρχικά σε διπλοκάμπινη έκδοση, ενώ έπεται και η μονή Single Cab.