Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το νέο DS 9 και σε κουπέ έκδοση;

Ελλάδα 12:00
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το νέο DS 9 και σε κουπέ έκδοση;

ΝΕΑ

Το νέο DS 9 και σε κουπέ έκδοση;

ΝΕΑ

Το πρόσφατο λανσάρισμα του νέου μοντέλου της DS, του DS 9 που βάζει την premium Γαλλική εταιρεία στον ανταγωνισμό των μεγάλων σεντάν, έφερε τις πρώτες «εξωτερικές» προτάσεις.

Advertisement
Advertisement

Η εμφάνιση του νέου DS 9 κέρδισε το στοίχημα της πρώτης εντύπωσης και έφερε νέα διάθεση στην Γαλλική premium μάρκα που πλέον έχει εκπροσώπηση και σε άλλη κατηγορία, πλην των crossover/ SUV. Με αφορμή αυτό το λανσάρισμα, η X-Tomi Design, έκανε ένα βήμα μπροστά και παρουσίασε μια πρόταση για coupe DS 9, που θα μπορούσε άνετα να είναι επίσημο σχέδιο από την DS. Έχοντας ιδιαίτερη αρμονία στις αναλογίες των όγκων του αμαξώματος, το ψηφιακό σχέδιο δείχνει ένα επιβλητικό μεγάλο δίπορτο GT, που ενσωματώνει πολλά χαρακτηριστικά από το παρελθόν της Citroen και πιο συγκεκριμένα, από την θρυλική SM.

Advertisement
Advertisement

Η αλήθεια είναι πως γενικότερα από τις Γαλλικές εταιρείες έχουμε πολλά χρόνια να δούμε κάτι αντίστοιχο και αυτό έχει παίξει το ρόλο του στη θετική διάθεση που «εγείρει» η θέα του ψηφιακού σκίτσου της X-Tomi Design. Με τη διάθεση για εκπλήξεις από την DS, θα μπορούσαμε να πούμε πως τίποτα δεν μπορεί με βεβαιότητα να αποκλειστεί, αρκεί να βρεθεί η σωστή στόχευση για ένα τέτοιο μοντέλο σε σχέση με την εμπορική του απήχηση.