Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το νέο Audi S3 έχει “άρωμα” Lamborghini

Ελλάδα 21:10
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το νέο Audi S3 έχει “άρωμα” Lamborghini

ΝΕΑ

Το νέο Audi S3 έχει “άρωμα” Lamborghini

ΝΕΑ

Στο ταμπλό του νέου S3, η Audi έχει φέρει μια νέα αισθητική προσέγγιση που παραπέμπει σε μοντέλο της Lamborghini, κάνοντας το δημοφιλές hot hatch ακόμα πιο ελκυστικό.

Advertisement
Advertisement

Οι «κατασκοπικές» φωτογραφίες, δείχνουν ένα πολύ ιδιαίτερο εσωτερικό στο αυτοκίνητο δοκιμών της Audi για το νέο S3. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η διαμόρφωση του ταμπλό του μοντέλου, με την οθόνη στο κέντρο του να παραπέμπει σε Lamborghini. Με σχεδόν όλο το ταμπλό ακάλυπτο, η εικόνα είναι ιδιαίτερα θετική. Συνολικά, η εικόνα από το εσωτερικό του νέου S3 έχει πολύ ενδιαφέρον μια και αλλάζει τελείως τη διάθεση του μοντέλου, τουλάχιστον σε σχέση με όσα ξέρουμε μέχρι σήμερα.

Advertisement
Advertisement

Ακόμα και σε σχέση με τις αλλαγές στο αμάξωμα που θα μπορούσε να πει κανείς πως δεν είναι τόσο εκτενείς, η αλλαγή στο ταμπλό κάνει πολύ μεγάλη διαφορά για το hot hatch της Audi. Ακόμα και στην κεντρική κονσόλα, η διαμόρφωση της οποίας έχει περισσότερο premium ύφος με μεταλλική χειριστήρια και αισθητική sport αυτοκινήτου, βοηθούν στο να γίνει το επερχόμενο S3 αρκετά διαφορετικό και ξεχωριστό μέσα στην ίδια τη γκάμα του μοντέλου. Προφανώς και στο αυτοκίνητο των δοκιμών βλέπουμε την έκδοση με το κιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη (DSG).

Στο αμάξωμα, το S3 θα ξεχωρίζει χάρη στα πιο «φουσκωμένα» φτερά πάνω από τους τροχούς, τα πλευρικά πρόσθετα στα μαρσπιέ αλλά και τη διαφορετική διαμόρφωση των αεραγωγών στον εμπρός προφυλακτήρα. Τα αποκαλυπτήρια του νέου Α3 αναμένονται το Μάρτιο στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης αλλά δεν θα μας κάνει εντύπωση αν η Audi αποφασίσει να δείξει και το νέο S3 παράλληλα.

Advertisement

Advertisement