Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το νέο Audi S3 αποκαλύπτεται χωρίς καμουφλάζ

Ελλάδα 3:56
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το νέο Audi S3 αποκαλύπτεται χωρίς καμουφλάζ

ΝΕΑ

Το νέο Audi S3 αποκαλύπτεται χωρίς καμουφλάζ

ΝΕΑ

Το καυτό τετρακίνητο Audi S3 βρίσκεται στην τελική φάση δοκιμών εξέλιξης και πλέον οι εμφανίσεις του στο Nurburgring γίνονται χωρίς ίχνος καμουφλάζ,

Advertisement
Advertisement

Εδώ και αρκετό διάστημα δύο πρωτότυπα εξέλιξης, ένα χάτσμπακ και ένα σεντάν, του νέου Audi S3 βρίσκονται τακτικά στην πίστα του Nurburgring για τις τελευταίες πινελιές εξέλιξης πριν την επίσημη πρεμιέρα του μοντέλου.

Ωστόσο φαίνεται πως πλέον βρισκόμαστε κυριολεκτικά μια ανάσα πριν την ολοκλήρωση της εξέλιξης καθώς εδώ και λίγες ημέρες τα δύο πρωτότυπα δοκιμών κυκλοφορούν χωρίς ίχνος καμουφλάζ δίνοντας μια ξεκάθαρη εικόνα των αισθητικών τους διαφορών σε σχέση με τις απλές εκδόσεις του Α3. Είναι λοιπόν σαφές πως και το νέο S3 διατηρεί την διακριτική αισθητική προσέγγιση που είχαν και οι προκάτοχοί του. Υπάρχουν βέβαια στοιχεία διαφοροποίησης όμως αυτά δεν επηρεάζουν σημαντικά την συνολική εικόνα. Βασικά χαρακτηριστικά της έκδοσης είναι η τετραπλή απόληξη της εξάτμισης και ο διαχύτης του πίσω προφυλακτήρα, καθώς και οι μεγαλύτεροι αεραγωγοί του εμπρός προφυλακτήρα. Από εκεί και πέρα οι πιο παρατηρητικοί θα διαπιστώσουν τους μεγαλύτερους τροχούς καθώς και τα μεγάλα φρένα που φιλοξενούνται πίσω από αυτούς.

Advertisement
Advertisement

Δυστυχώς ο κατασκοπευτικός φακός δεν έχει καταφέρει να μας δώσει μια αντίστοιχα αποκαλυπτική εικόνα από το εσωτερικό όμως είναι σχεδόν σίγουρο πως το S3 θα συνοδεύεται από σπορ καθίσματα και flat-bottom τιμόνι ενώ ο διάκοσμος ίσως συνδυάζει στοιχεία από ανθρακονήματα με χρωματικές αντιθέσεις σε κόκκινη απόχρωση ώστε να δημιουργείται μια πιο σπορτίφ αίσθηση.

Από εκεί και πέρα κάτω από το καπό πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχει μια αναβαθμισμένη έκδοση του 2.0 TFSI με απόδοση σίγουρα πάνω από 300 ίππους οι οποίοι θα περνούν και στους τέσσερις τροχούς μέσω της πιο προηγμένης έκδοσης της τετρακίνησης Quattro της Audi. Επιπλέον το S3 αναμένεται να διαθέτει ενεργά ρυθμιζόμενη ανάρτηση καθώς και προηγμένο σύστημα δυναμικού ελέγχου που θα εξασφαλίζει και έναν πιο οδηγοκεντρικό χαρακτήρα.

Advertisement