Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

To νέο «αγροτικό» της κινέζικης Great Wall

Ελλάδα 5:36
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

To νέο «αγροτικό» της κινέζικης Great Wall

ΝΕΑ

To νέο «αγροτικό» της κινέζικης Great Wall

ΝΕΑ

Η κινέζικη Great Wall ετοιμάζεται για να παρουσιάσει στην επικείμενη έκθεση της Σανγκάης τη νέα σειρά pick-up P Series, η οποία θα αποτελέσει τον προπομπό τουλάχιστον 5 νέων μοντέλων του είδους.

Advertisement
Advertisement

Με παρουσία και στην Ευρώπη, αφού διαθέτει μια μικρή μονάδα συναρμολόγησης στη Βουλγαρία, η κινέζικη Great Wall που την γνωρίζαμε ως κατασκευαστή αποκλειστικά SUV μοντέλα, έχει ανακοινώσει από τα τέλη του 2018 ότι από εδώ και πέρα θα κατασκευάζει αποκλειστικά pick-up μοντέλα.

Μέσα λοιπόν στα επόμενα 3 χρόνια η εταιρεία θα φέρει στην αγορά 5 νέα pick-up, μεταξύ των οποίων και ένα ηλεκτρικό. Το πρώτο εξ αυτών θα είναι το εικονιζόμενο P Series μοντέλο, που θα κάνει το ντεμπούτο του στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Σανγκάης την επόμενη εβδομάδα.

Το νέο μοντέλο έχει πολλά κοινά στο πεδίο των μηχανικών και τεχνικών του τμημάτων με το κινέζικο SUV Haval H9, φέροντας μεταξύ άλλων ένα 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο της ZF και ανάρτηση πολλαπλών συνδέσμων στον πίσω άξονα.

Advertisement
Advertisement

Παράλληλα, το νέο μοντέλο που θα είναι σε πρωτότυπη, αλλά κοντά στην παραγωγή μορφή, θα έχει και off road έκδοση με κλείδωμα, «εργάτη» κ.α.

Σχεδιαστικά, με βάση τις πρώτες εικόνες βλέπουμε ένα αρκετά δυναμικό pick-up, με εσωτερικό που αν μη τι άλλο θα θυμίζει αντίστοιχα τμήματα επιβατικών μοντέλων. Σε κάθε περίπτωση, αναμένουμε να δούμε την έκδοση παραγωγής του μέσα στη χρονιά, ενώ θα έχει ενδιαφέρον εάν η Great Wall το προορίζει και για την Ευρωπαϊκή αγορά – κάτι που προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό.

Advertisement