Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το νέο 8θέσιο πολυμορφικό της Kia

Ελλάδα 20:04
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το νέο 8θέσιο πολυμορφικό της Kia

ΝΕΑ

Το νέο 8θέσιο πολυμορφικό της Kia

ΝΕΑ

Ένα σκίτσο και λίγες αράδες είναι ό,τι έχουμε μέχρι στιγμής στη διάθεσή μας για το νέο μοντέλο της Kia. Το γεγονός ότι πρόκειται για ένα μεγάλο πολυμορφικό μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι έχουμε να κάνουμε με την τρίτη γενιά του Carnival, το οποίο πρωτοκυκλοφόρησε το 1998.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ (twitter.com/bitsi74)

Από την εικόνα διαπιστώνουμε ότι το αυτοκίνητο φέρει τη μάσκα-ταυτότητα όλων των νέων Kia, αλλά και το ότι οι πίσω πόρτες είναι συρόμενες για επιπλέον ευκολία στην είσοδο και έξοδο των επιβατών. Η κορεάτικη εταιρεία αναφέρει ότι το νέο της μοντέλο προσφέρει τη δυνατότητα μεταφοράς έως 8 ατόμων. Αυτό σημαίνει ότι η διάταξη των καθισμάτων είναι 2+3+3 σε τρεις σειρές.

Η Kia θα εφοδιάζει το νέο Carnival (Sedona σε ορισμένες αγορές, όπως αυτή των ΗΠΑ) με εξελιγμένους κινητήρες βενζίνης και diesel. Για την Ευρώπη προορίζεται ο 2λιτρος υπερτροφοδοτούμενος T-GDI, όπως επίσης οι πετρελαιοκινητήρες χωρητικότητας 2.000 και 2.200 cc. Στη βόρεια Αμερική βέβαια θα υπάρξουν και εξακύλινδρα σύνολα. Ταυτόχρονα, το μεγάλο πολυμορφικό θα εκμεταλλευτεί την παρουσία σύγχρονων συστημάτων ασφάλειας και ψυχαγωγίας.