Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το νέας γενιάς Rover Range Rover σε δοκιμές εξέλιξης (video)

Ελλάδα 1:15
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το νέας γενιάς Rover Range Rover σε δοκιμές εξέλιξης (video)

ΝΕΑ

Το νέας γενιάς Rover Range Rover σε δοκιμές εξέλιξης (video)

ΝΕΑ

Η Jaguar-Land Rover ετοιμάζει πυρετωδώς τον αντικαταστάτη του Range Rover, το οποίο κάνει τις απαραίτητες δοκιμές στην πίστα του Νίρμπουργκρινγκ.

Advertisement
Advertisement

Μετά από μισό αιώνα παρουσίας στους δρόμους, η πορεία του Range Rover κρίνεται άκρως επιτυχημένη, ενώ πλέον ετοιμάζεται η νέα γενιά του, που θα έρθει αντιμέτωπη με άλλα βρετανικά πολυτελή SUV, όπως η Bentley Bentayga και η Rolls-Royce Cullinan.

Οι πρώτες κατασκοπευτικές φωτογραφίες της νέας γενιάς Range Rover που μας έρχονται από τα πέριξ του Νίρμπουργκρινγκ δεν μας δείχνουν ξεκάθαρα την εξωτερική εμφάνισή του, λόγω του έντονου καμουφλάζ. Πάραυτα, μπορούμε να διακρίνουμε ότι το χαρακτηριστικό τετράγωνο σχεδιαστικό μοτίβο πλέον αφήνει τη θέση του σε ένα πιο καμπύλο αμάξωμα, με μεγαλύτερες διαστάσεις σε σχέση με το τωρινό μοντέλο.

Advertisement
Advertisement

Σύμφωνα με πηγές μέσα από το εργοστάσιο αναφέρουν ότι οι σημαντικότερες αλλαγές θα εντοπίζονται μέσα στην καμπίνα, που θα επικεντρώνονται στην πληθώρα τεχνολογικών gadget, αλλά και στην τοποθέτηση νέων, καλύτερης ποιότητας υλικών. Το νέο Range Rover θα χρησιμοποιεί τη νέα πλατφόρμα της εταιρείας, MLA, η οποία κάνει ντεμπούτο στη νέα Jaguar XJ και θα μπορεί να φιλοξενεί υβριδικής τεχνολογίας κινητήρες, αλλά και αμιγώς ηλεκτρικά συστήματα κίνησης.

Advertisement

Μιλώντας για μοτέρ, κατά πάσα πιθανότητα το V8 σύνολο των 5,0 λίτρων θα αντικατασταθεί από το twin-turbo των 4,4 λίτρων που προέρχεται από τη BMW, ως μέρος της συνεργασίας της JLR με τον Βαυαρό κατασκευαστή. Επίσης περιμένουμε τόσο εκδόσεις με ήπιο υβριδικό σύστημα, plug-in υβριδικές, ενώ για πρώτη φορά θα υπάρχει αμιγώς ηλεκτρικό. Η νέα γενιά του αναμένεται να κάνει την εμφάνισή της μέσα στο 2021, με τις πωλήσεις να ξεκινούν από το 2022.

Advertisement

Διαβάστε επίσης:

Lockdown: Θέμα τα Τέλη Κυκλοφορίας…

Lockdown: Πως μπορείτε να πάτε σε έκθεση ΙΧ και συνεργείο

Advertisement

Αυτά είναι τα δικαιώματα των ντελιβεράδων!