Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

To ΜΙΝΙ πρωταγωνιστεί στην ταινία «Pixels»

Ελλάδα 20:04
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

To ΜΙΝΙ πρωταγωνιστεί στην ταινία «Pixels»

ΝΕΑ

To ΜΙΝΙ πρωταγωνιστεί στην ταινία «Pixels»

ΝΕΑ

Θεότρελες καταδιώξεις, ζωηροί διάλογοι, θεαματικές σκηνές δράσης και αγαπημένες αναμνήσεις από video games μιας άλλης εποχής. Αυτό είναι λίγο πολύ το παζλ που συνθέτει την ταινία PIXELS.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/PanosSeitanidis)

Μόνο που το νέο δημιούργημα της Sony Pictures που αναμένεται να κυκλοφορήσει στους Αμερικανικούς κινηματογράφους στις 24 Ιουλίου, έχει κι έναν εκπρόσωπο της αυτοκίνησης σε πρωταγωνιστικό ρόλο. Ή καλύτερα τέσσερις! Τόσα είναι τα 3θυρα MINI Cooper S που βρίσκονται στο επίκεντρο της μάχης στην εν λόγω ταινία.

Σε ρόλο… συμπρωταγωνιστών είναι οι Adam Sandler, Peter Dinklage, Denis Akiyama και Josh Gad που περνούν πίσω από το τιμόνι στη μάχη εναντίον των κακών. Στο καστ συμμετέχουν επίσης οι Kevin James και Michelle Monaghan.

Advertisement
Advertisement

Ο σκηνοθέτης Christopher Columbus εμπνεύστηκε το θέμα του για τη νέα Χολιγουντιανή παραγωγή από μία Γαλλική ταινία κινουμένων σχεδίων μικρού μήκους του Patrick Jean, που ενθουσίασε το παγκόσμιο κοινό του διαδικτύου το 2010 και αποτίνει φόρο τιμής σε κλασικά ηλεκτρονικά παιχνίδια όπως ta Tetris, Pac-Man, Space Invaders και Donkey Kong.

Στο «Pixels», ο κόσμος μετατρέπεται σε ένα πραγματικό video game. Εξωγήινοι παίρνουν σήματα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια της δεκαετίας του 1980, όπως το Space Invaders στα οποία οι παίκτες στόχο έχουν να καταστρέψουν μικρούς ψηφιακούς εξωγήινους. Οι εξωγήινοι το ερμηνεύουν λανθασμένα σαν κήρυξη πολέμου και στέλνουν άμεσα γιγαντιαίες φιγούρες των Pac-Man και Donkey Kong σε διάφορες μεγαλουπόλεις του κόσμου όπου μετατρέπουν ό,τι αγγίζουν σε pixel.

Για να σώσει τον κόσμο, η Αμερικανική κυβέρνηση επιστρατεύει μία ομάδα τεσσάρων ταλαντούχων παικτών video games… παλιάς σχολής (από τη δεκαετία του 1980), επειδή οι γνώσεις τους για τις χαρισματικές ικανότητες και τις αδυναμίες των χαρακτήρων είναι αξεπέραστες. Αλλά για να κερδίσουν τη μάχη κατά του Pac-Man και της παρέας του, οι τέσσερις ήρωeς χρειάζονται ακόμα λίγη βοήθεια έξωθεν και γι’ αυτό η κυβέρνηση τους παραχωρεί τα δικά της «MINI Ghosts» – τέσσερα 3θυρα μοντέλα Cooper S που φέρουν τα ονόματα και τα χρώματα των Pac-Man Ghosts. Αν καταφέρουν να πετύχουν στην αποστολή τους είναι κάτι που θα αποκαλυφθεί στους κινηματογράφους το προσεχές καλοκαίρι.