Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το μικρό της Opel και με υγραέριο

Ελλάδα 2:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το μικρό της Opel και με υγραέριο

ΝΕΑ

Το μικρό της Opel και με υγραέριο

ΝΕΑ

Μπορεί στην Ελλάδα να μην έχει αρχίσει ακόμη η διάθεσή του, σε άλλες όμως ευρωπαϊκές χώρες κυκλοφορεί από το περασμένο καλοκαίρι. Μάλιστα στη Γερμανία, το Karl προσφέρεται στην τιμή των 12.650 ευρώ σε έκδοση LPG, με διπλό καύσιμο: βενζίνη και υγραέριο.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ

Το Karl εφοδιάζεται ως γνωστόν με τον 3κύλινδρο 1.0 Ecotec, σε ατμοσφαιρική έκδοση με 75 ίππους και με 5τάχυτο μηχανικό κιβώτιο. Όταν επιλέγεται ως καύσιμο το υγραέριο (μέσω του διακόπτη αριστερά από το τιμόνι) η μέγιστη ισχύς υποχωρεί ελαφρά στα 73 PS. Η δεξαμενή υγραερίου είναι τοποθετημένη κάτω από το χώρο αποσκευών, εκεί όπου στη συμβατική έκδοση βρίσκεται η ρεζέρβα. Η Opel ανακοινώνει μέγιστη συνδυαστική αυτονομία 1.050 km.

Advertisement
Advertisement

Το 5θυρο αυτοκίνητο πόλης έχει μήκος 3,68 m., μεταξόνιο 2,38 m. και βάρος (με το βασικό επίπεδο εξοπλισμού) 939 kg. Τα πίσω παράθυρα είναι κανονικά (όχι φινιστρίνια, όπως σε ανταγωνιστικά μοντέλα), ενώ τα καθίσματα αναδιπλώνονται σε αναλογία 40/60 (στάνταρ στην πλούσια έκδοση), επιτρέποντας την φόρτωση μεγάλων αντικειμένων (ο όγκος του χώρου αποσκευών πλησιάζει έτσι τα 1.000 lt).