Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

To Μάρτιο η BMW Σειρά 3 Touring

Ελλάδα 3:07
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

To Μάρτιο η BMW Σειρά 3 Touring

ΝΕΑ

To Μάρτιο η BMW Σειρά 3 Touring

ΝΕΑ

Στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης τον ερχόμενο Μάρτιο θα κάνει ντεμπούτο η Touring έκδοση της νέας σειράς 3 από τη BMW.

Advertisement
Advertisement

Του Κωνσταντίνου Μποϊδάνη

Η νέα Σειρά 3 έχει μόλις κάνει την επίσημη εμφάνισή της και η BMW έχει στα τελευταία στάδια εξέλιξης την Touring έκδοση αμαξώματος. Όπως συμβαίνει και με τη σεντάν έκδοση, έτσι και η Touring θα είναι μεγαλύτερη σε διαστάσεις από την απερχόμενη αντίστοιχη. Όλο το πακέτο των σύγχρονων βοηθημάτων ασφαλείας θα είναι διαθέσιμο και στη νέα έκδοση που θα δούμε επισήμως όπως όλα δείχνουν, τον ερχόμενο Μάρτιο στο πλαίσιο της έκθεσης αυτοκινήτου της Γενεύης.

Advertisement
Advertisement

BMW 3 Touring boi 530

Οι κινητήρες θα είναι κοινοί με την σεντάν έκδοση και σε αυτούς θα περιλαμβάνεται ο δίλιτρος turbo με απόδοση 184 και 258 ίππους σε αντίστοιχες εκδόσεις. Η δυνατότερη έκδοση που θα προσφέρεται σε πρώτη φάση τουλάχιστον, θα είναι αυτή με το 6κύλινδρο σύνολο που αποδίδει 382 ίππους. Οι diesel επιλογές θα ξεκινούν από το δίλιτρο σύνολο με τους 150 ίππους, ενώ θα υπάρχει και έκδοση με την ίδια χωρητικότητα κινητήρα και απόδοση 190 ίππους. Η κορυφαία diesel επιλογή θα είναι αυτή με το 3λιτρο σύνολο και τους 261 ίππους.

BMW 3 Touring boi 640