Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΦΙΕΡΩΜΑ

Το leasing ήταν παλιά… τώρα υπάρχει η instacar!

Ελλάδα 12:22
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το leasing ήταν παλιά… τώρα υπάρχει η instacar!

ΑΦΙΕΡΩΜΑ

Το leasing ήταν παλιά… τώρα υπάρχει η instacar!

ΑΦΙΕΡΩΜΑ

Το instacar προσφέρει έναν εντελώς νέο τρόπο απόκτησης αυτοκινήτου με μια μηνιαία συνδρομή που καλύπτει τα πάντα.

Advertisement
Advertisement

Μέχρι τώρα αυτά που ξέραμε ήταν η ασύμφορη για μακροχρόνια χρήση ενοικίαση αυτοκινήτου, το γνωστό rent a car και η παραδοσιακή μορφή του leasing. Η οποία είναι ιδιαίτερα δεσμευτική καθώς τα συμβόλαια έχουν διάρκεια από 36 έως και 48 μήνες ενώ απαιτείται και μια μεγάλη προκαταβολή.

Δεσμευτική αλλά και ακριβή είναι και η σύναψη δανείου για την αγορά αυτοκινήτου, καθώς σε αυτήν την περίπτωση η χρονική διάρκεια είναι από 5 έως και 7 χρόνια.

Η πρόταση του instacar αποτελεί μια ιδιαίτερη έξυπνη, σύγχρονη και ευέλικτη λύση που εξασφαλίζει την απόκτηση σύγχρονων καινούργιων ή και μεταχειρισμένων αυτοκινήτων που είναι σαν καινούργιααπό τις επίσημες αντιπροσωπείες στη χώρα μας, εύκολα και γρήγορα για όσους μήνες επιθυμεί κανείς.  Xωρίς γραφειοκρατία και υπέρογκες προκαταβολές παρά μόνο με μια μηνιαία συνδρομή, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα εξαγοράς του αυτοκινήτου ανά πάσα στιγμή.

Advertisement
Advertisement

Τα πλεονεκτήματα του instacar ισχύουν τόσο για ιδιώτες, όσο και για  επαγγελματίες που αναζητούν ένα σύγχρονο όχημα χωρίς να δεσμεύονται με κλειστά συμβόλαια και χωρίς να έχουν να αντιμετωπίσουν κρυφές χρεώσεις.

Η συνδρομή στο instacar απαλλάσσει από την καταβολή τελών κυκλοφορίας,  ενώ καλύπτει τόσο όλα τα service όσο και τις αλλαγές ελαστικών, καθώς και όλα τα έξοδα που αφορούν το αυτοκίνητο, εκτός βέβαια από τα καύσιμα. Φυσικά υπάρχει και κάλυψη από μικτή ασφάλεια.

Advertisement

Η εξαιρετική ευελιξία της πρότασης του instacar εξασφαλίζει τη δωρεάν επιστροφή του αυτοκινήτου ή τη λήξη της συνδρομής ανά πάσα στιγμή καθώς και την αναβάθμιση του μέσα από τις επιλογές που υπάρχουν στο στόλο της instacar.

Advertisement

Ενδιαφέρον είναι πως συνδρομή στο instacar μπορεί να αποκτήσει κανείς ακόμα και αν έχει δίπλωμα για λιγότερο από ένα χρόνο, ενώ η όλη διαδικασία ολοκληρώνεται σε μόλις τέσσερα απλά βήματα που γίνονται online.

Το πρώτο είναι η επιλογή του instacar ή του instabike που θέλει κανείς μέσα από έναν τεράστιο στόλο 1.000+ οχημάτων -υπάρχει και η δυνατότητα test drive- ενώ ακολουθεί μια online προσφορά.

Στη συνέχεια υποβάλλονται online τα απαραίτητα δικαιολογητικά και εφόσον το αίτημα εγκριθεί καταβάλλεται το instastart. Το οποίο περιλαμβάνει την εγγραφή στο instacar, η οποία ισχύει για πάντα, καθώς και μια μηνιαία συνδρομή ως εγγύηση. Η τελευταία επιστρέφεται αν ο οδηγός αποφασίσει την αγορά του αυτοκινήτου ή αν το κρατήσει για 18 μήνες, ενώ αν γίνει αλλαγή αυτοκινήτου δεν υπάρχει εκ νέου καταβολή instastart.

Advertisement

Από τη στιγμή που ολοκληρωθούν όλα τα παραπάνω ακολουθεί η παραλαβή του αυτοκινήτου (instacar) μέσα σε 2 έως 10 ημέρες ανάλογα με το μοντέλο, ενώ αξίζει να σημειώσουμε πως το instacar μπορούν να το χρησιμοποιούν μέχρι και τρεις οδηγοί.

Για περισσότερες πληροφορίες για το instacar μπορείτε να κάνετε κλικ εδώ.