Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Tο Land Rover Discovery Sport Dynamic Lux παρόν στην Φρανκφούρτη

Ελλάδα 11:47
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Tο Land Rover Discovery Sport Dynamic Lux παρόν στην Φρανκφούρτη

ΝΕΑ

Tο Land Rover Discovery Sport Dynamic Lux παρόν στην Φρανκφούρτη

ΝΕΑ

Η βρετανική εταιρία παρουσίασε μία νέα, δυναμική στην όψη, έκδοση του Discovery για όσους θέλουν κάτι πιο εξεζητημένο, σε σχέση με τις υπόλοιπες εκδοχές του αξιόλογου SUV.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ (carotog@gmail.com)

Αυτή την φορά η Land Rover δεν είχε να πει και πολλά στην έκθεση της Φρανκφούρτης, καθώς η πρεμιέρα του ανοιχτού Evoque μετατοπίστηκε για το επόμενο έτος. Έτσι, το ενδιαφέρον στο περίπτερο της βρετανικής εταιρίας μονοπωλήθηκε από μια νέα έκδοση εξοπλισμού, την Dynamic Lux, που περιλαμβάνει κυρίως αισθητικές αναβαθμίσεις και νέες βαφές αμαξώματος, την Navrick Black και τις 19άρες ή 20άρες ζάντες σε βαφή γκρι ή μαύρη απόχρωση (Satin Dark Grey ή Gloss Black finish, αντίστοιχα).

Land Rover Discovery Sport HSE Dynamic (5)

Advertisement
Advertisement

Πέρα από το πακέτο εξατομίκευσης Dynamic Lux, η Land Rover ανακοίνωσε πως προαιρετικά το Discovery Sport μπορεί να εξοπλιστεί με το σύστημα All Terrain Progress Control, το οποίο «…ρυθμίζει και διατηρεί μία σταθερή ταχύτητα στις εκτός δρόμου διαδρομές». Επίσης, το σύστημα έχει και λειτουργία launch control για πιο ομαλές εκκινήσεις σε δρόμους με κλίση και με μειωμένη πρόσφυση (σε πάγο, χιόνι, λάσπη). Το Active Driveline εναλλάσσει εντελώς αυτόματα και πιο γρήγορα την κίνηση, από τους δύο, στους τέσσερις τροχούς, όταν το απαιτήσουν οι καταστάσεις. Τέλος, η ενεργή ανάρτηση Adaptive Dynamics συνδυάζεται πλέον με αμορτισέρ MagneRide μαγνητοροϊκής τεχνολογίας.

Land Rover Discovery Sport HSE Dynamic (4)

Land Rover Discovery Sport HSE Dynamic (2)