Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το… «κλασικό» του μέλλοντος

Ελλάδα 11:43
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το… «κλασικό» του μέλλοντος

ΝΕΑ

Το… «κλασικό» του μέλλοντος

ΝΕΑ

Αν υπάρχει ένα μοντέλο στην αγορά που μπορεί να «απαιτήσει» τον συγκεκριμένο τίτλο, αναμφίβολα αυτό είναι το MINI.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Παρότι μοντέρνο, διατηρεί κομμάτι της αειθαλούς παραδοσιακής γοητείας του που το κάνει τόσο ιδιαίτερο. Έτσι, στη ψηφοφορία των αναγνωστών του περιοδικού «Auto Bild Klassik», αναδείχθηκε σε «Classic of the Future» στην κατηγορία μικρών και compact αυτοκινήτων. Το Βρετανικό μοντέλο που συμπληρώνει 55 χρόνια ζωής, τιμήθηκε ως «Golden Classic Steering Wheel» (=Χρυσό Κλασικό Τιμόνι), βραβείο που απονέμεται για πέμπτη χρονιά.

Το βραβείο βασίζεται στα αποτελέσματα ψηφοφορίας στην οποία οι αναγνώστες του προαναφερθέντος  περιοδικού, ψηφίζουν τα αγαπημένα τους μοντέλα από διάφορες κατηγορίες όπως: «Classics of the Year», «Find of the Year», «Restoration of the Year» και «Classic of the Future».

Advertisement
Advertisement

Επομένως, η λίστα των νικητών δεν περιλαμβάνει μόνο σημαντικά ορόσημα στην ιστορία του αυτοκινήτου, σπάνια συλλεκτικά κομμάτια και supercars που αποκαταστάθηκαν μετά από επίπονη προσπάθεια αλλά και σημερινά μοντέλα με πιθανή επιρροή  σε μελλοντικές γενιές οδηγών.

Το «Golden Classic Steering Wheel» είναι το δεύτερο βραβείο του είδους που κατακτά το νέο MINI σε διάστημα μόλις λίγων μηνών, μετά τη νίκη του στην ψηφοφορία των αναγνωστών του «Motor Klassik» την περασμένη άνοιξη