Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Το Kia EV6 Coupe θα είναι κάπως έτσι

Ελλάδα 3:45
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το Kia EV6 Coupe θα είναι κάπως έτσι

Mobility

Το Kia EV6 Coupe θα είναι κάπως έτσι

Mobility

Το EV6 ανακηρύχτηκε Ευρώπαϊκό Αυτοκίνητο της Χρονιάς και φυσικά, εκτός από την Kia που θα το χρησιμοποιήσει ποικιλοτρόπως, θα βλέπουμε και πολλές σχετικές προτάσεις.

Advertisement
Advertisement

Ως πρόταση, η τρίθυρη εκδοχή του Αυτοκινήτου της Χρονιάς, είναι αρκετά ενδιαφέρουσα μια και τα περισσότερα νέα ηλεκτρικά μοντέλα, έχουν χαρακτήρα και ύφος Crossover.

Καθώς η τεχνολογία εξελίσσεται, θα μπορούσαν οι αυτοκινητοβιομηχανίες να προσφέρουν αρκετές διαφορετικές προτάσεις στις αγορές. Προτάσεις που να συνδυάζουν χαρακτηριστικά από κατηγορίες που έχουν εξαλειφθεί με κοινό παρονομαστή τη χρήση ηλεκτρισμού για την κίνηση. Η νέα ψηφιακή «πρόταση» της X-Tomi Design, δείχνει ακριβώς αυτό.

Advertisement
Advertisement

Στο ψηφιακό σκίτσο βλέπουμε μια ρεαλιστική απόδοση για το πώς θα μπορούσε να είναι ένα τρίθυρο Kia EV6. Το μεγαλύτερο μέρος των αλλαγών που έγιναν στην εικόνα, είναι πίσω από τις μπροστινές πόρτες. Το πίσω μέρος έχει έρθει πιο «μπροστά» και με την εξάλειψη των γραμμών από τις πόρτες και το παράθυρο, η μορφή του EV6 γίνεται πραγματικά πολύ ελκυστική.

Από τη μεριά της κατασκευάστριας εταιρείας του πραγματικού αυτοκινήτου, αφού έχει την τιμητική διάκριση του Αυτοκινήτου της Χρονιάς στα χέρια, μένει τώρα να δούμε πως θα τη χρησιμοποιήσει και σε ποια επίπεδα. Σίγουρα θα ήταν λογικό και πολύ σωστό από τη μεριά της, να βασιστεί στην αισθητική του EV6 για να προωθήσει μια ολόκληρη γκάμα ηλεκτρικών μοντέλων με αυτά τα επιμέρους χαρακτηριστικά.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
To Kia EV6 είναι το Ευρωπαϊκό Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2022
Kia EV6: Διάκριση στο Trophée de L’argus 2022
Δοκιμή: Kia EV6 Long Range AWD

Advertisement

 

 

 

Advertisement