Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το υβριδικό Honda CR-V θα κατακτήσει τις πωλήσεις

Ελλάδα 9:42
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το υβριδικό Honda CR-V θα κατακτήσει τις πωλήσεις

ΝΕΑ

Το υβριδικό Honda CR-V θα κατακτήσει τις πωλήσεις

ΝΕΑ

Την πίστη πως η υβριδική έκδοση του ανανεωμένου Honda CR-V θα έχει το μεγαλύτερο μερίδιο πωλήσεων στη γκάμα του μοντέλου εκφράζουν οι υπεύθυνοι της εταιρίας.

Advertisement
Advertisement

Η Honda προβλέπει πως οι πωλήσεις της υβριδικής έκδοσης του νέου CR-V θα υπερκαλύψουν τις τυχόν απώλειες από την κατάργηση της πετρελαιοκίνητης έκδοσης. Η Honda είναι από τις πρώτες που πόνταραν στην υβριδική τεχνολογία προσφέροντας μάλιστα το υβριδικό Insight στην ευρωπαϊκή αγορά από το 1999. Όμως σε αντίθεση με την Toyota που υποστήριξε με σθένος τα υβριδικά βλέποντας σήμερα σχεδόν τις μισές πωλήσεις της να αφορούν τέτοια αυτοκίνητα, η Honda μοίρασε το ενδιαφέρον της και στα πετρελαιοκίνητα.

Σήμερα το υβριδικό CR-V σηματοδοτεί την δυναμική επάνοδο στο χώρο και μάλιστα στην καυτή κατηγορία των SUV. Μάλιστα οι προβλέψεις των ανθρώπων της εταιρίας εστιάζουν στην αυξημένη ζήτηση για εναλλακτικές προτάσεις του πετρελαίου και μιλούν για 30.000 πωλήσεις, κάτι που σημαίνει πως η υβριδική έκδοση θα αντιπροσωπεύει το μισό των συνολικών ετήσιων πωλήσεων του CR-V ενώ μελλοντικά αναμένεται να ξεπεράσει το ποσοστό της συμβατικής βενζινοκίνητης έκδοσης. Μάλιστα έχει καθοριστεί μια έξυπνη τιμολογιακή πολιτική καθώς παρά την πιο προηγμένη και σύνθετη τεχνολογία η Honda έχει φροντίσει ώστε το κόστος του υβριδικού CR-V να είναι παραπλήσιο με αυτό που είχε η πετρελαιοκίνητη έκδοση. Σύμφωνα μάλιστα με τους ανθρώπους της εταιρίας το νέο υβριδικό σύστημα Intelligent Multi-Mode Drive που επιτρέπει ακόμα και την αμιγώς ηλεκτρική κίνηση του αυτοκινήτου είναι μια από τις πιο σημαντικές τεχνολογίες της Honda την τελευταία δεκαετία.

Advertisement
Advertisement